Pupček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya IZVIRNO SPOROČILO: Pupček Mene tudi mika telovadba, ali plavanje. Dulsineya, a kaj veš kako je s tem na našem koncu? A bosta vi2 šle? Za plavanje vem, da je bilo v Žusterni, ampak mislim, da ni več in meni osebno je ful všeč v Adrii v Ankaranu, ker ni nobene gužve, pa še previjalnico imajo, pa smo se vsi kar tam spravli...sam problem je v tem, da ni nič organiziranega...no, bom šla malo pobrskat in telefonirat, ker da na celi Obali ni organiziranega plavanja z dojenčki, je pa res žalostno Za telovadbo sem pa jaz ful razmišljala, da bi šle...ima studio Maja na Ogrlici in Sportcenter.si nasproti novega ZD. No, če si za to, lahko greva, jaz itak rabim nekoga, da me vsake toliko brcne, da me ne popade lenoba Aja, pa dobro jutro, da res ne bo Dolenjka živčnega fasala, ker sem vsaj jaz tak na hitro zgasnila...sem mislila prit nazaj, pa mi je moj vmes ugasnil moj računalnik, ker je predvideval, da grem spat, ko pridem s pod tuša . Pa itak...še Larilu je bojkotirala jutranje razvedrilo...jap, pop bo jaaa . Jaz tudi rabim družbo, sama se težko kam spravim.
|