Maksi1
|
No še kratko poročilce v stilu, kaj se pa pri nas dogaja: - danes sem skurla še ta 5. dan dopusta. Joj, spoh ne vem, kdaj so minili. - z mojo pupo sva razen v sredo ble vsak dan za 1 urco v vrtecu. Plan je bil, da jo včeri in danes pustim samo za 30 minut, a je bla kriza. No včeraj sem šla ta čas v trgovino in vzgojiteljice so rekle, da se je ene 5 minut preden sem pršla, zavedla, da me ni in je potem jokala. Danes pa sem ostala v predsobi in je jokala že po 10 minutah. Tako da sem šla notri, pa potem čez en čas spet ven,...No, v ponedeljek smo se dogovorili, da grem z njo tja že za ob 7.h in sem z njo 2 uri, tako da ji dam zajtrk, potem pa jo pustim za 2 uri samo (z jokom al brez), v torek pa nej bi bla cel dan (koliko bom od tega jaz tam ne vem). Sem kar malo zmedena, nisem si mislila, da je toliko na mene navezana. Drugače je kar družabna punca. Je pa res, da razen nas in mojih staršev, je ni nihče drug mirkal. - prihajajoč rojstni dan: tudi mi bi kupili tak tricikel, kot ste ve govorile, samo smo šele pri ideji, upam, da ga bomo še našli, ko bomo v fazi kupovanja - počitnice: jaz pa sanjam, da bi šli letos na za 1 teden na Korziko - plani za vikend: sobota pospravljanje, nedelja po nedeljskem kosilu pohajanje.
|