Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsakič, ko gledam TV in vidim, kako se nekje meče denar dobesedno v luft, mi naraste pritisk na 550 :grrr: Tri stvari, ki me najbolj pogrejejo, so: 1.) VOJSKA (kakšen absurd! Koliko denarja za to, da se ljudje koljejo med sabo!!) 2.) AVTOMOBILSKI ŠPORTI (sploh si ne morem predstavljati, koliko denarja izpuhti na eni dirki F1, najbrž bi lahko postavili enih 10 pediatričnih) 3.) PLAČE (posebej od tistih, ki delajo v sicer revnih branžah - direktorji zdr. domov, stečajni upravitelji...) Uf! Gnusobe gnusne!!! Jaz sploh ne vem, kaj bi s toliko denarja. Bohve, a oni vseeno igrajo loto?
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:22:27
|
|
|
|
maruškaD
|
Za 1 se definitvno strinjam. Za 3. se delno strinjam (kajti če želiš dobrega in poštenega stečajnega uporavitelja, moraš nekoga dobro plačati) Za 2. točko pa se ne strinjam, ker na ta način podjetja gradijo svoj image, si delajo reklamo in to se pač plača.
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dnar mora krožt.
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kurenk pa krožit. Zakaj potem zmeram pri enih in istih kroži? :zmeden:
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:26:04
|
|
|
|
maruškaD
|
Ker ga imajo :) Ah, ne sekirajmo se dokler imamo srečo, družino in zdravje :)
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa koliko ogljikovega dioksida težkih kovin spustijo v zrak pri teh dirkah. Saj ni čudno, da nam je vroče. Že mi itak onesnažujemo velikokrat brez veze, ko bi se lahko kam zapeljali s kolesom ali šli peš. Da pa se vozijo v krogih zato, da Schumi zasluži en par milijončkov več, v tem pa res ne vidim nekega globljega pomena. VOJSKA: rabimo vojsko, samo dobro oboroženo in strenirano, ne pa to kar se sedaj dogaja, da se profesionalni voznik tanka na predstavitvi zaleti v drevo. In ti nas bodo branili? Pa našemu ljubemu ministru za delo Drobniču bi dala eno povprečno plačo in eno povprečno stanovanje, pa ženo in dva otroka, pa naj preživi skozi mesec s tistimi dohodki, naj otrokom omogoči čim več, bo govoril naj povečamo rodnost. Razmere naj uredijo, da bo lažje priti do stanovanj, vrtcev, ....
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:44:44
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pa za REFERENDUME.... 500 mio/kos
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 9:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa se najbolj zamislim nad tem, kako lahko ena pocukrana "igralka" v ameriskih glupih filmih dobi na film 5 mio $ in potem nameni za boge in revne cek za 100.000 $ in spet vsi sluzijo na ta racun sam bogih in revnih otrockov je cedalje vec. Pa ne mi rect, da je denar za to, da se vrti...
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 10:01:36
|
|
|
|
tesa
|
Bolj, da ne razmišljamo o tem.Zdaj smo navadni delavci le hlapci državi, še huje je kot v fevdalizmu:grrr: Za vsak drek plačujemo davke in še več ji bo:grrr: zato da oni razmetavajo denar za brezveze. Okej Atomobilski in drugačni športi se pač živijo sami oz.od neunosti gledalcev in sponzorjev.Da potem dobijo takšne tekme kot je bila zadnjič F1. Okej to je že druga zgodba. Gnusno ja:zmeden:
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 10:02:49
|
|
|
|
Magi*
|
ja Meta. se strinjam. eni dnar mečejo skozi okno in v luft, drugi pa nimajo za jesti. in se tudi stranijam z Mišo99: za en plstični nasmešek se plačajo ziljoni dolarjev, potem jih pa ta plastik fantastik "podari" in si s tem poviša naslednji honorar. tko to kroži:grrr: in tako postajajo bogati vedno bolj bogati, revni pa čedalje bolj revni. in na koncu beremo statistike, da ima vsak drugi zemljan dostop do interneta:zmeden: ja itak, sam še vedno je dejstvo, da tretjina zemljanov telefona še ni vidla od blizu, kaj šele da bi iemli dostop do interneta. (karikiram, čisto točnih statistik se mi ne ljubi iskati).
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 10:03:19
|
|
|
|
sky
|
Če bi se spuščali v podrobnosti, bi prišli do tega, da je pravzaprav VSE metanje denarja v luft:)-! Denar je pač zato, da se obrača. Tisti, ki ga imajo več, ga lažje obračajo, tisti z manj, pa postanejo pravi "doktorji", da jim ga uspe obrniti tako, da preživijo. Nihče pa ga nima nikoli preveč in le redki so tisti, ki ga imajo dovolj. Pa samo ena kontra: VOJSKA - absurd je lahko to, da je na stotine ljudi (tudi žensk) na ta način redno zaposlenih in mesečno prejema plačo in ostale dodatke, da so na delovnem mestu. Potem pa malo pojamrajo, pa grejo na bolniško, pa so neusposobljeni, pa brez osnovne kondicije... Mogoče je absurd tudi to, da država preko vojske rešuje firme, ki so že desetletje v "razsulu" in potem na ta račun ena šivilja "preživlja" svojo familijo vsaj še par mesecev dlje, kot če bi šla firma k :hudicek:, ko bi naj šla. Meta., vsekakor dobra tema za debato, je pa malo kruto, da bi se ljudje kregali na ta račun, tako da brez zamere;). LP,Saša
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 10:22:39
|
|
|
|
ZARA
|
Jst se tud strinjam z Meto...če bi šlo tolk denarja za zdravila kot ga gre za vojsko,bi že zdavnej imel cepivo proti AIDS-u in še marsiskej druzga !!!
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 10:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sam pol bi blo pa gospodarstvo v k****. Poglejte Ameriko, ko ima stagnacijo gospodarstva, zapalijo eno vojno nekje, da skurjo zaloge orožja, ali pa ga prodajo, pol pa se začne gospodarska rast... Komentar ni potreben :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 11:21:26
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bi k tem komentarjem dodala to, da je tudi to davek demokracije. Eni se bolje znajdejo, drugi manj.
|
|
|
|
Kako je meni to odvratno - metanje denarja v ... 28.6.2005 19:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ne ugotavljam, kaj imajo drugi. Jaz imam, kar želim in ne rabim več. Me pa grozno pojezi, da na eni strani pušimo toliko denarja v zrak, po drugi pa stalno nabiramo neke dobrodelne akcije - kapljice v morje.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.