Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Itak je žejni J. takoj ruknil vase kozarec z vodo in še predno sva mu lahko rekla NE, se je cel polil
Potem pa akcija- mož s psom v taxi, domov po avto in smo šli lepo na toplem domov
Mislim kaj se vse ne zgodi.
Je moj skuhal kosilo pa pol peljal malega na sprehod, da sem jst malo zalegnila. Sem se šele zdej mal zbrihtala. Je pa tamal odkril dar govora in se skos mal pogovarja oz. kriči aaaaaaaaa
Je bil pa un natakar, ki nam je včeraj računal, danes na tv v tisti oddaji kdo je kuhar
sej pol je neki pojedel, ampak na vsakih 5 žličk je bil res, tak jok kot da ga neki boli... je šel proti žlici in odprl usta, potem je pa vse kar ostalo v ustih in je jokal... a je možno da je to tudi zaradi zobkov?
Sem ga probala najprej sam pomirit, pa se je sam zvijal, dokler nisem joške dala. Res ne vem več, kaj narest, da bi kej dlje spal. Pa mislim, da ne gre samo za cartanje, ker ko ima dosti, glavo nazaj zvije in hoče nazaj v posteljo