Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zobarja preživele. Dobile vsa navodila in zobne paste. Zdaj jo moram pa še prepričat, da je zobke umivat ful žur Sej ji vsak dan umijem, samo se mi zdi, da se iz dneva v dan bolj upira.Ah ja.... Sem pa danes dobila tiste copatke iz e-baya in jih že nosi. Ful so fine, čist mehke, pa vsaj dol ji ne lezejo skoz tko kot nogavičke. Tako da, naslednji teden padejo Robeez-ice Zdej pa čakam mojega, da bom končno lahko kosilo pojedla. šivilja tole s kuskusom bom pa poskusila, čeprav mislim, da bom mogla sama pojest, ker moj ni glih za te štose. Jaz ga pa naredim s tuno, koruzo in pelati, pa mal parmezana čez. Mi je tud dobro. Pol si pa bila ti - ko sem šla po He. v vrtec, se mi je zdelo, da s H. stojita pri semaforju pri stomatološki.. Moj ima pa k sreči rad tako hrano, ker je pogosto kaj takega na jedilniku. Zdaj še tasta prevzgajam. Kaj vse je prvič poskusil, odkar sem jaz pri hiši - od kuskusa, koromača, rižote z rdečo peso... A boš povedala, ko boš naročala copatke, bi jaz tudi ene, ker imamo tudi stalne probleme - karkoli ji dam na nogo, je čez deset minut sezuto. Rižota s peso-to bi pa tud jaz probala nardit. Ti si prava kuharica šivilja -super, vem, koga vprašat za recepte Za copatke pa povem, ni problema.
|