Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, ja, priznam, da mojemu trenutno dobro kaže, da bo ostal v skupnem gospodinjstvu. Ampak je bil pa na kritični točki. Sem se zdaj že pomirila, ne pa še dokončno. Odkupovanje ga bo še drago stalo.
Pozdravljene . Moj pa trenutno v mirnih vodah pluje in izpolnjuje moje ukaze če preden jih izrečem. Ma telepatske sposobnosti, al pa to delajo moje sposobnosti miganja, pa se mu meša .
joj sej meni moj že skoraj dva meseca vse ukaze izpolnjuje - potem se ga gre pa napit. Pa ne napit ampak se ubije od alkohola. Si lahko predstavljaš kakšno sramoto sem dožievla ko sem šla na policijo ob 9 zvečer moža , sem se skoraj v zemljo vgreznila. Prej me je pa tudi skor kap, ko me pokličejo in tiste prve besede: dober večer kličemo iz policijske postaje.... mi je skor slušalka iz roke padla. Ne more to brez kaznovanja- vsaj en mesec brez seksa in spanje na kavču v dnevni sobi.
Gita, če kaj sovražim, je to alkohol. In te resnično občudujem, ker to prenašaš. Jaz bi ga kar na policiji pustila, naj si ga majo. Vsaj tako nedavno tega naredila ena znanka. Jim ga je kr lepo pustila, pa še pucal so za njim
joj sej meni moj že skoraj dva meseca vse ukaze izpolnjuje - potem se ga gre pa napit. Pa ne napit ampak se ubije od alkohola. Si lahko predstavljaš kakšno sramoto sem dožievla ko sem šla na policijo ob 9 zvečer moža , sem se skoraj v zemljo vgreznila. Prej me je pa tudi skor kap, ko me pokličejo in tiste prve besede: dober večer kličemo iz policijske postaje.... mi je skor slušalka iz roke padla. Ne more to brez kaznovanja- vsaj en mesec brez seksa in spanje na kavču v dnevni sobi.
Bilo je prelepo,da bi trajalo kot sem že napisala na eni drugi temi.Vsega lepega je enkra konc.
Hja, to je tako 'po moško'...dva meseca pedenanja žene in dela po bajti, ga je izčarpalo in se ga je vrgel v totalko...žensek itak moramo vse sfolgat, ko pa to počnejo moški...poglej, vse sem TI naredil in če ga ne pohvališ, je v luftu ..
Ja kaj pa misliš zakaj rojevamo ženske...ker moški tega ne bi preživeli
Ma daj nehi no s tem . Vsak zakon oz. zveza ma vzpone in padce. Zraven pijače še vse kaj hujšga pride zraven, zares pa občudujem ženske, ki se spopadajo s pijačo v družini. Ampak tudi to se da prebrodit. Z mal dobre volje in razumevanja ter vztrajnosti. Če bi šlo vsem vse po maslu bi verjetn umrli od dolgcajta, pa še čvekat ne bi mel o čem oz. pametovat.
Trenutno smo v "Klubu potencialno samskih" Miška, Gita, Mojcažiga in moja malenkost.
jz bi trajno izselila taščo, pol pa še sina njenega občasno ven nabrcala...sam šit, ker je bajta od tašče, bom mogla kar sama kufre basat..to mi pa glih ne diši..