Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika rožca, čestitke! super, je bilo pa hitro:) a bo katera počakala na marec, ali samo jaz. evo, že drugi vikend po mojem planu je skoraj mimo, jaz pa še kar tukaj.... ponoči me je nekaj uho bolelo. pa ne vem, če ne bi kr do dežurnega skočila. ma, da še za finale zbolim, mi pa res ni. ampak, halooo, sem bila ja ena 2 tedna zdaj zdrava. razen nosa, ki se itak ne šteje.... čmrlika, moram ti povedat, da sploh ne morem zapret tvojga lukca dol. od včeraj, kar si ga nalepla gor, imam stran odprto in vsake tolko malo poškilim. se mi zdi, da je mal našemu prvemu podoben, pa saj ni važno....taaaaaak je lep, da bi ga človek kr pojedu. ok, saj so vsi bibeki lepi. ampak tale....ne znam opisat....neverjetno mi je lep. tak da, bravo mami, uspelo ti je:)))) res? , ja če je podobnost se kr malo spominčki obudijo, pa hormončki delajo srčrka še bolj nežnega...no me veseli da ravno moj luka povzroča lepo počutje. Hvala za pohvale...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|