Zvezdici
|
Daan! Še moje poročilo s pregleda. Sem dobila še 3ič potrdilo, da bo . Velika je 41cm in težka 2186g. Je rekla, da vse štima vse ok, je taka kot more biti. Je pa sicer pripomnila, da plodovnice je primerno ampak, da bi je lahko bilo malo več. Tako, da moram spet malo bolj počivat. Ali katera ve, kaj to sploh pomeni? Sem jo jaz vprašala, pa seveda sem dobila odgovor nazaj nič, da treba malo več počivat. Mi je pa tudi dala eno slikico. Na kateri nimam pojma kaj je . Mi jo je samo dala in jaz sem jo seveda (ker me je po hitrem postopku spet odpravila) pogledala šele ko sem šla že ven. In ugotovila, da nimam pojma kaj je to na slikici . No ja.. lepa pa je, heh . Tako, da ven lahko hodim, ampak ne smem pretiravati . Mi pa danes niti ctg-ja ni naredila. Kar mi je bilo čudno, še rekla sem jim, ker do zdaj smo ga vedno delali zaradi mojih krčev. No ja.. Za dolžino MV sem jo tudi spraševala (ker sva se prejšnič zmenile, da mi ga bo izmerila), pa ponovno isti odgovor, da sedaj ni več pomembno. Pa ubistvu zame je, ampak dobro no. Tudi stehtali me niso, niti pritiska izmerili. Ajooj. Tudi urina ali krvi niso vzeli. Mi je bilo pri moji G boljše, ker si je vedno vzela čas zame, pa vsaj urin so vedno dali pregledati. Malo sem bila ponovno razočarana, ker tudi nisem imela časa karkoli vprašati. V sobi je bila G ter še 4 sestre. Potem si tudi predstavljate kakšen šunder je bil in me tudi slišala ni nič prav tako jaz ne nje . In potem tik tak nasvidenje. Ampak glavno, da je pupa ok ter, da pridno raste . Naslednji pregled imam 22.2