Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Pridejo z istim kamionom? Hmm.. Pri nas vedno pridejo z različnimi po navadne smeti ter tiste ločene. Drugače moja mami dela na snagi in kolikor vem morajo prihajati z ločenimi. Aja rožca, samo pri vas na vrhniki so drugi. Točno.. ja se jim ne da s tem okvarjati. Ajoj. Pa če imaš možnost še malo zaleži? To, da pridejo z istim kamionom se ponavadi zgodi poleti. Čez leto ponavadi ne, se mi pa zdi, da se je to potem uredilo, ko smo se učiteljice pritožile glavnemu, ki je dobil idejo za oglobit ljudi, ki ne ločujejo pravilno odpadkov Zdej mislim, da tega več ne počnejo. Aja, globe so hudo visoke. da ne govorimo, da oglobijo lastnika smetnjaka, kljub temu, da ti pločevinko v nekoristne odpadke vrže nekdo, ki je šel mimo tvojega smetnjaka Kateri ... Raje ne bom omenjala kaj, ker sem spodobna Jaz sem se ravno pred dvema dnevoma peljala za smetarskim kamijonom, ki se je ustavil na otoku. Sem prav gledala, katere kontejnerje bodo spraznili, pa so jih samo za papir. Imajo pa tudi pri nas ideje, da bodo preverjali smetnjake, kaj se meče not. Pri nas je problem, ker imamo isti kontejner 4 gospodinjstva, od tega 3 gospodinjstva ločujemo, eni pa nočejo. Če bodo preverjali, bo kazen padla na vse, pa čeprav samo eni ne ločujejo.