Jessy
|
Dobro jutro! Preden se jaz primigam iz postelje, ve že cel roman spišete!!! Joj, pri nas je tudi snega na izvoz, pa še kar pada in to konkretno. Zdaj sem ga že jaz sita, pa čeprav mi ni treba iz hiše. Plamen, potem imaš pa ti tudi ta lep kompletek. Meni je bil ta že pred časom všeč, ampak takrat nisem vedela spola, ker če bi ga, ne bi odlašala z nakupom. Ko smo končno izvedeli, da bo fantek, so imeli pa samo še 3 take kompletke, tako da je bil res že zadnji čas. Zoey, ti si bila pa danes res že pridna! Pa še štop si dobila! Še čudno, da so te upali pobrati, ker bi jim lahko v avtu rodila. Saj zato ti je najbrž ženska ustavila, moški res ne bi upali. Jaz bom danes pogrela sv. zrezke, ki mi jih je tašča včeraj dala, ker so ostali od kosila, za zraven pa široke rezance in skledo radiča s krompirjem. Včeraj sem za večerjo naredila tako njami solato, da je rekel moj, da tako bi pa vsak dan jedel. Sem imela še eno malo manjšo kristalko za porabit, zato sem jo narezala, pa malo rdečega radiča, 2 korenjčka sem naribala na drobno, 1 kumaro zrezala na kolobarje, pa 2 kuhani jajci, ter 1 paketek češnjevega paradižnika. Potem pa vse skupaj polila z jogurtovim prelivom, ki sem ga kar sama zmešala in je ratal čudovit.