rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy ufff, jaz sem stalno v navezi s predmetnimi učitelji. V zbornici sedita na moji levi 2 učiteljici slovenistki, na desni pa kar 4 matematiki in fiziki. Kadar mi kaj ni najbolj jasno, se obrnem nanje. Mi ni nič nerodno! Bolje, da nekaj preverim, pa potem moje prav naučim, kot da neumnosti klobosam. Pri nas ravnatelj full podpira sodelovanje po vertikali in sva s sodelavko iz paralelke ravno zsaradi tega, ker si upava pristopiti do predmetnih učiteljev, dobili lansko leto osebno oceno 5 (odl). Drugače so pa moji učenci takoj sprejeli dejstvo, da rabimo še kakšno knjigo. Včasih mi kdo postavi tako vprašanje, da res ne poznam odgovora in enostavno rečem, da tega odgovora ne poznam in da se bom do naslednjič pozanimala in poročala svojo ugotovitev, če pa on najde prej odgovor, bom pa zelo vesela, če bo poročal pred menoj. Konec koncev smo le ljudje! Starši se mi še niso nikoli pritožili, tako da sklepam, da jim je ok, ali pa sploh ne vedo, kaj se mi gremo v šoli, ker možno, da jim tega otroci tudi ne povedo. Kaj pa vem. Oh, sej jest tut kr pogumno vprašam. Me nič ne skrbi in me ni nič sram, če ne vem kaj. Sam men je smešna predvsem reakcija otrok in staršev iz vidika - A VI SI TO UPATE PRIZNATI??? STE PA REDKI Ne vem kake učiteljice so jih pred tem mele???? Sej smo le ljudje, kar pomeni, da ne vemo vsega in smo zmotljivi