Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No pa se 1x bl na hitro:
Prvi dan ko jo dobim, opazim le sluzasto rjav izcedek na papirju, ko grem na wc. Si nastavim vlozek in cakam do naslednjega dne. Do takrat se ne zgodi nic vec. Naslednji dan pa bolecine, krci, zvijanje in seveda vlitje krvi - v vsej svoji velicini kot nekatere pravijo. :-) No, do tukaj vse lepo in prav, ce nebi potem na wc-ju opazila, da mi iz noznice padajo najrazlicnejsi koscki ne vem cesa... pac zgleda kot neko tkivo na pogled in si tud s tem nikoli nisem delala skrbi, ker sem si pac mislisla - strjena kri. Nakar pa sem se enega lepega dne odlocla, da to zadevo sprobam pod prsti - ni dolgo od tega. :-) Mogoce kaksno leto nazaj... Ampak si tud s tem nisem delala skrbi, vse do ne dolgo nazaj, ko me je to zacelo glodat, da kaj pa ce to ni 'normalno'? Na otip so ti koscki pac trdi, kot nek najlon, vata, koscek blaga, katerega se ne da prelomit oz raztrgat..
Ker jaz se namrec s svojim G se nikoli nisem o tem pogovarjala, ker se mi ni zdelo potrebno... menstruacija je pac menstruacije, ne!? Vsaj tako sem vedno mislila in nikol si nisem postavljala nekih vprasanj okol tega...

ja taki čudni koščki ja, in to jih je ogromno.... pri meni vse skipaj traja nekje 7 dni, od tega 3 dni lije za zmoret
men se že meša k mislim da sem skoz v plenicah
sej ne da tebi privoscim, ampak privoscim sebi!!
, ker še nisem slišala, da bi katera probala kakovost menstrualne krvi
Ne resno nisem vedla tega. In NE nimamo vse tega. Vsaj tiste, katere sem do zdej o tem povprasala ne. Vidim pa zdej, da nisem edina.