|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 11:56:00   
Anonimen
aja pa kombinezon pa rokavice so izbira staršev ni debate.če bi razmišljali kaj je vzgojiteljicam, lažje in kaj ne..ooooooo bi lahko debatirali.jaz jima sicer dam obojne rokavice(na 1 prst in na 5 prstov)tak da lahko same izberejo.ampak kupovala jih pa zarad vzg.definitivno ne bi.nam so za copate rekli da bi blo fajn če so na ježke,pa so bli na zapenjanje insem jim tut povedala da ne mislim na enih copatih doktorirat,ker ima tavečji plosko nogo,potrebuje trd opetnik na copatu in anatomski notranji del in to je to.in smo zaključli.pa ne me narobe razumet,vem da jim ni lahko,sama sem se vpisala na študij predšolske vzgoje,pa sem po dolgem premisleku spremenila na zdravstvo,ker sem že takrat vedela da ne bom imela samo enegauser posted image  in si nekak nisem predstavljala cel dopoldan v vrtcu pol pa še popoldan svoj vrtec domauser posted image .ajde vzgojiteljice pokomentirajte malo,ki ste?eh valda v službiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 11:59:58   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

ja, prav je, da se pogovarjajo o higieni. Naš ima daleč najlepše in zdrave zobe, umivamo si jih redno, ampak zvečer in ne zjutraj ob 6.



Mi si jih umivamo tudi ob 6ih zjutraj.

ne razumem pa zakaj si tako občutljiva, da pregleda zobke. kakšna osebna stvar pa je umivanje zobuser posted image

V našem vrtcu si jih umivajo po zajtrku in po kosilu. Tudi med. sestra pride večkrat na obisk pregledat zobke, ponovijo kako se pravilno ščetka in če je potrebno, otroku da obvestilo, da se zglasijo pri zobozdravniku.


(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:05:56   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: urška

ne bit zdej jezne name, jaz samo povem, kar sem slišala. se zavedam, da je nasilja preveč, menim pa, da bomo (oz. bodo) po CSDju se zagovarjali tisti, ki povzdignemo glas nad otrokom ali ga frcnemo po prstih, ko jih rine v vtičnico. primer, kjer je alkohol in pretepanje na dnevnem redu, bo pa ostal za domačimi vrati.....taki otroci na žalost ne bojo v šoli razlagali kaj se jim dogaja, ker jih je preveč sram....


tako ja.

po drugi strani, pa dam prav da so učitelji kaznovani, če ne javijo problema naprej. Včeraj sem se pogovarjala s prijateljico, ki dela na šoli, kjer enostavno ne želijo prijaviti zlorabljenih otrok oz. njihovih staršev. Imajo 3 primere. izgovarjajo se, da CSD slabo dela in da bodo oni rešili mimo zakona. je rekla, da samo prelagajo in prelagajo, nje pa nihče ne posluša. Ravnatelj se dere na njo, če jih misli inšpekcijo poslat ipd.
Tako je nesrečna, da je groza.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:06:22   
altaja
Pajac: vprašaj vzg. kako je s tem, mogoče si samo narobe tolmačiš ker si slišala tko mim grede. Dvomim da ji grejo pajaci na živce ker imajo one več dela. Po moje gre za to, ker pri negi otroke navajajo, da se sami oblečejo, obujejo, one jim pri tem samo pomagajo. In mogoče so kakšni pajaci mal čudni za oblečt pa je kar tko iz jeze kaj rekla. Tudi v igralnici so eni otroci v takih in drugačnih hlačah, s pasovi, trakci,.. da se sami še slečt ne morjo za na stranišče in vzg bi raje, da majo trenirko ali kaj bolj v komot, ne zaradi tega, ker bi one mele več dela, temeč zato, da je otroku bolj udobno in da se lahko nauči sam hlače dol potegnt. Nekaterim mamicam je pa bolj kot udobje otroka pomembneje, da je všečno in moderno oblečen.

No, sicer je pa res, da so tud vzgojiteljice sve i svašta, tko da ne rečem... hotla sem sam drugo stran pogledat. Lahko pa da je tko kot ti praviš, zato jo pa vprašaj. Se pa tud meni zdi, da si zelo negativno nastrojena.

Zobki: ravno tako spada pod nego, tko da... ne vidim problema.




_____________________________

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:06:28   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mary10
,ker ima tavečji plosko nogo,potrebuje trd opetnik na copatu in anatomski notranji del in to je to.

A to vam je rekel ortoped? Ker sosedov fant ima plosko nogo, pa jim je rekel ortoped, da niti slučajno ne sme imeti anatomskega vložka v copatih in čevljih - da ta še samo dodatno "leni" stopalni lok, namesto bi se ta utrjeval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:12:46   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mary10
aja pa kombinezon pa rokavice so izbira staršev ni debate.če bi razmišljali kaj je vzgojiteljicam, lažje in kaj ne..ooooooo bi lahko debatirali.

Samo 1x bi te dala oblačit 20 otrok, pa bi verjetno začela malo drugače razmišljati ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:14:13   
Anonimen
jaz pa pravim, da brez kombinezona, otrok pozimi nima kaj delat zunaj.
ce jih vozijo ven, naj jih oblecejo v kombinezone. alpa naj bojko v igralnicah

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 3.2.2010 12:15:43 >

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:17:11   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: florecita



Mislim da se enostavno preveč vtikajo včasih.
In nisem negativno nastrojena, samo to me pa res raz**** ko i soli pamet o vzgoji svojega otroka!!!
Kot da je bila zraven 3 leta ponoči, ko mali ni hotel spat! in smo cele noči prebedeli in podobne štorije.... ne mi zdej pametovat o vzgoji


O, pa si...zelo. Ker imaš očitno slabe izkušnje z vrtcem - le kaj ima vzgojiteljica in vrtec z nespanjem tvojega otroka... user posted image Saj ti ne soli pameti. Itak pa si v vrtcu pošlihtajo otroke-24 mulčkov v oddelku pa res ne more kr neki vsak po svoje...user posted image



_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:19:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: altaja



No, sicer je pa res, da so tud vzgojiteljice sve i svašta, tko da ne rečem...





...pa učteljice, zdravnice, trgovke,...user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:20:45   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

S temi zobki je pač tako, da tudi otroci imajo zjutraj zadah iz ust, čeprav smo jim zvečer umili zobke in soseda, ki je pomočnica vzgojiteljice, je tudi že jamrala, kako je grozno, ko pride vsaj pol otrok v vrtec z neumitimi zobmi in jim smrdi iz ust, tako da morajo že kar kmalu zračiti igralnico. Zdaj je bila še noseča in zaradi tega še bolj občutljiva na raznorazne vonjave, tako da ji je včasih, ko je vzela zjutraj v naročje kakega otroka in mu je smrdelo iz ust, prišlo kar slabo, tako da ga je raje kar odložila. Seveda ga je potem vprašala, če mu mamica zjutraj ni umila zob in otroci ji povedo, da zvečer ja, zjutraj pa ne. Jaz jo čist razumem glede tega.

Glede oblačenja pa tudi - samo predstavljajte si, kako je dvema osebama oblečt 20 otrok za ven. Mene že vse mine, ko moram dva mala oblečt, ne da bi jih morala toliko. Ker imajo skoraj vsi lepo rokavice na 5 prstov in si jih noben ne zna sam oblečt itd., oblačijo otroke skoraj 40 minut, zato da gredo potem lahko za 20 minut ven! Meni se prav smilijo ženske. Saj ne rečem - če si zna otrok sam oblečt rokavice, ok, naj ima na 5 prstov, da morajo pa 10-im otrokom oblačit rokavice na 5 prstov itd. je pa tu mač. Samo postavite se v njihov položaj. Glede kombinezona pa oblačenje gor ali dol, tu pa vsekakor nimajo prav - zakaj bi pa moralo tvojega otroka zebst, zato da ga bodo one lažje oblekle - kar prav, da ga v redu oblečeš.

Vzgojiteljice si res marsikdaj tudi kaj preveč dovolijo, ampak nekateri starši se pa tudi včasih ne znajo čisto nič postavit v njihov položaj in ne pomislijo, da one nimajo 1 otroka za zrihtat, ampak 20 ali pa še več. Jaz rečem samo svaka jim čast, da lahko takole vsak dan delajo s toliko otroci - jaz recimo vem, da ne bi mogla.


Se podpišem pod tole. Pa še dodajam, glede kaznovanja je tko, kadar je pa kaj hudo narobe doma je pa spet vrtec pa šola tisti, ki niso nič opazili in naredili. otroku


_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:22:36   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: florecita



Mislim da se enostavno preveč vtikajo včasih.
In nisem negativno nastrojena, samo to me pa res raz**** ko i soli pamet o vzgoji svojega otroka!!!
Kot da je bila zraven 3 leta ponoči, ko mali ni hotel spat! in smo cele noči prebedeli in podobne štorije.... ne mi zdej pametovat o vzgoji


O, pa si...zelo. Ker imaš očitno slabe izkušnje z vrtcem - le kaj ima vzgojiteljica in vrtec z nespanjem tvojega otroka... user posted image Saj ti ne soli pameti. Itak pa si v vrtcu pošlihtajo otroke-24 mulčkov v oddelku pa res ne more kr neki vsak po svoje...user posted image




verjem da njo boli patak kolk noči ti nisi spala!
Je pa ona tam, da s tvojim otrokom izvaja vzgojni program in za to je tudi strokovno usposobljena. Kako vzgoja poteka doma je pa čist tvoja stvar in njo ne briga, ker itak je PRIMARNA VZGOJA stvar staršev in ne vrtca. Je pa fino če starši in vrtec sodelujeta, gre v korist tvojega otroka.


_____________________________

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:30:13   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
jaz pa pravim, da brez kombinezona, otrok pozimi nima kaj delat zunaj.
ce jih vozijo ven, naj jih oblecejo v kombinezone. alpa naj bojko v igralnicah

To se pa povsem strinjam - in tudi "normalnim" vzgojiteljicam je to itak jasno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:32:25   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

verjem da njo boli patak kolk noči ti nisi spala!
Je pa ona tam, da s tvojim otrokom izvaja vzgojni program in za to je tudi strokovno usposobljena. Kako vzgoja poteka doma je pa čist tvoja stvar in njo ne briga, ker itak je PRIMARNA VZGOJA stvar staršev in ne vrtca.
Je pa fino če starši in vrtec sodelujeta, gre v korist tvojega otroka.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:35:45   
anitka7

Kako bi ve gledale na to, da vzgojiteljica zjutraj otokom pregleduje zobe, oziroma jih sprašuje, če je mami/ati zjutraj umil zobke?


florecita,ta ki je odprla temo je napisala oziroma,da jnih sprašuje....pa kaj je to tazga,a mate kaj za skrivat,po eni strani bi radi da si otroci v vrtcu umivajo zobe,če pa vzg. če si jih je doma umil je pa cel halo. Delo v vrtcu je kot delo v družini in to je zame le nedolžno vprašanje in se mi zdi zelo u redu sploh za tiste otroke ki si ne radi umivajo zob da jih potem skupina spodbudi da si jih začnejo bolj radi,ker če se vsak pohvali, da si jih je umil, se bo čez par dni tudi tisti ,ki se jih ne mara, kar si pa tista mamica k mora doma biti boj pri umivanju zob sigurno želi.

glede rokavic na 5 prstov....zamajhne otroke so res neprimerne,kakšni že znajo pomagat jih oblečt na 5 prstov...sam dokler pa otrok ne ve zakaj ma pa ta rokavica 5 lukenj, so pa res boljše une na en prst. Važn je da otrok ve da je treba dat prste narazen v tej rokavici in ne ni nujno da jih sam da gor. SAm da ve zakaj se gre pr rokavicah na 5 prstov pa je OK.

glede pajaca...če grejo le na sprehod potem pajac ni nujen,lahko je,ni nujno. Če pa se grejo po snegu valjat potem pa le mora bit pajac. Florecita oz njihova vzg je omenjala le sprehod in ne valjanje po snegu. Ker otroci res težje hodijo na sprehodu v pajacu kot brez...in verjetno ti je to želela vzg povedat. Verjetno je želela da ji datesmučarske hlače,da ko bi šli na sprehod bi ji oblekli le bundo,ko bi šli na sneg pa še smučarske hlače.Bolj je zoprno,če straši ne dajo smučarskih hlač pa grejo po snegu se valjat...tak otrok lahko druge le gleda user posted image Pa pri minus 10 vprašanje,če grejo otroci ven na sprehod...če pa že jih pa v žabah in hlačah sigurno ne zebe,ker če so na sprehodu potem migajo.

tuki me predvsem motita dve stvari...ker se ne prebere dober začetnega posta...ker se preveč površno bere in potem vsaka po svoje neki trajba
in pa florecita.....tvoj post je res dosti sovražen do vzg...sori če se motim sam je res tko zaznat....



_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:42:56   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: florecita



Mislim da se enostavno preveč vtikajo včasih.
In nisem negativno nastrojena, samo to me pa res raz**** ko i soli pamet o vzgoji svojega otroka!!!
Kot da je bila zraven 3 leta ponoči, ko mali ni hotel spat! in smo cele noči prebedeli in podobne štorije.... ne mi zdej pametovat o vzgoji


O, pa si...zelo. Ker imaš očitno slabe izkušnje z vrtcem - le kaj ima vzgojiteljica in vrtec z nespanjem tvojega otroka... user posted image Saj ti ne soli pameti. Itak pa si v vrtcu pošlihtajo otroke-24 mulčkov v oddelku pa res ne more kr neki vsak po svoje...user posted image




verjem da njo boli patak kolk noči ti nisi spala!
Je pa ona tam, da s tvojim otrokom izvaja vzgojni program in za to je tudi strokovno usposobljena. Kako vzgoja poteka doma je pa čist tvoja stvar in njo ne briga, ker itak je PRIMARNA VZGOJA stvar staršev in ne vrtca. Je pa fino če starši in vrtec sodelujeta, gre v korist tvojega otroka.



user posted image user posted image super si tole napisala altaja....

glede tvojega nespanja...a ti veš kolk neprespanih noči pa imajo vzg zaradi strašev k ne vejo kaj bi pa pol vzg težijo...pa kolk neprespanih noči je ko grejo vzg z vrtecem na zimovanje,letovanje al pa v vrtec v naravi,tam se ne da mirno spat ker si stalno odgovoren za najmanj 8 otrok,tudi ponoči.


_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 12:48:13   
altaja
Ma problem je v tem, k starši in vzgojitelji med sabo nimajo dobre komunikacije. Namest da se nove teme opira raje stopi do vzgojiteljice in jo vprašaj zakaj je tako in verjemi da ima tvoje vprašanje svoj zato. Sigurno si obe želita najboljše za tvojega otroka, zato se le pomenita. Razmišljanje v smislu: "ona mi že ne bo solila pameti o vzgoji" te ne bo daleč pripeljalo.

Od Anitke razlog zakaj ne kombinizon za na sprehod se mi zdi čist logičen.. itak je pa na starših kako se bodo odločili.

Anitka: user posted image


_____________________________

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:01:38   
florecita




glede tvojega nespanja...a ti veš kolk neprespanih noči pa imajo vzg zaradi strašev k ne vejo kaj bi pa pol vzg težijo...pa kolk neprespanih noči je ko grejo vzg z vrtecem na zimovanje,letovanje al pa v vrtec v naravi,tam se ne da mirno spat ker si stalno odgovoren za najmanj 8 otrok,tudi ponoči.



to ni moj problem, kakšno službo si je izbrala. Vsaka služba ima svoje slabosti, in vsak kdaj pa kdaj ne spi zaradi službe.
In tudi ni moj problem, če porabijo dolgo časa za oblačenje. Pa naj ostanejo not. Jaz bom pa potem na bolniški zaradi tega, ker bo otrok na sprehodu nosil samo hlačke, brez žabic (ker jim je spet pretežko za vsako slačit,ko hodijo na WC), hvala lepa.

Danes se bom pogovorila z vzgojiteljico.
In to o pajacu niso moja predvidevanja, ampak mi je to rekla v oči.
In naš otrok se sam obleče in obuje, tako da res ne vidim problema.

no, ajde malo sem začela bolj agresivno, verjetno je kriv PMSuser posted image , pa pustimo to.
Naj samo še povem, da ima vzgojiteljica včasih zame res čudne pripombe.
recimo primer: sem bila noseča, in sva otroku pač povedala da bo prišel dojenček,... in potem sem pri 3.mesecih SS.
In potem sva otroku pač povedala, da otročka zdaj ne bo, da je šel med zvezdice,kaj pa vem,kaj sva mu točno rekla. In ni bilo več nobenega govora! Ta tema je zaključena. Je pa naš otrok drugače star 4 leta.
Ona pa meni potem, ko ji je mali povedal, da dojenčka več ni,.. ja veste, tako majhnega otroka ne smete obremenjevat s takšnimi stvarmi. On tega še itak ne razume. Zato je dobro, ko bi mu bili povedali šele mesec pred porodom!! Halooooo? Kot da 4.letnik ne bi spraševal, kaj to mami nosi v trebuhu,da je tako okrogla?! dejte no.
Ne zdi se mi nič sporno to, da sva otroku povedala za nosečnost, in pa tudi to, da je sprememba planauser posted image , žalostno rečeno, da dojenčka pač sedaj še ne bo. Pa itak sin ni nikoli več nič spraševal o tem.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:07:23   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Razmišljanje v smislu: "ona mi že ne bo solila pameti o vzgoji" te ne bo daleč pripeljalo.




Do šole user posted image pol pa jovo na novo...user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:08:48   
barika
in zakaj si šla to vzgojitlci pravit??? pa tud otroku, jaz še svojim staršem nisemšla prehitro pravit, da sem noseča, ne pa eni ženski, k iej ne poznamuser posted image

glede oblačenja in vsega (še) ne bom, ker moj ni v vrtcu.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:13:41   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: florecita





glede tvojega nespanja...a ti veš kolk neprespanih noči pa imajo vzg zaradi strašev k ne vejo kaj bi pa pol vzg težijo...pa kolk neprespanih noči je ko grejo vzg z vrtecem na zimovanje,letovanje al pa v vrtec v naravi,tam se ne da mirno spat ker si stalno odgovoren za najmanj 8 otrok,tudi ponoči.



to ni moj problem, kakšno službo si je izbrala. Vsaka služba ima svoje slabosti, in vsak kdaj pa kdaj ne spi zaradi službe.
In tudi ni moj problem, če porabijo dolgo časa za oblačenje. Pa naj ostanejo not. Jaz bom pa potem na bolniški zaradi tega, ker bo otrok na sprehodu nosil samo hlačke, brez žabic (ker jim je spet pretežko za vsako slačit,ko hodijo na WC), hvala lepa.


ja tko kot ni njen problem da ti tri leta nisi spala...pa vseen tle jamraš o tem,čeprav sprašuješ neki o vzg. Vzg nič ne jamrajo k pridejo z zimovanja da pet dni ni spala dobr...ker če bi ji bilo težko it na zimovanje potem tudi ne bi šla,ker to je izbira vzg,če bo to vključila v svoj program. Pa vseeno če je težko to naredijo in izpeljejo z veseljem,brez jamranja staršem.

Če pa bi ostali not bi se pa vsi starši zbunili zakaj niso šli ven....

vidm da maš ful problemov z vrtcem...pa je pol sploh kaj da si zadovoljna...ker če si zadovoljna samo s tem da ste dobil vrtec ti svetujem,da ga izpišeš


_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:17:03   
florecita

IZVIRNO SPOROČILO: barika

in zakaj si šla to vzgojitlci pravit??? pa tud otroku, .


Kdo pa pravi da sem ji povedala? Povedala sva najinemu 4. letnemu otroku, kar se mi ne zdi nič narobe. Nekako sva mu morala obrazložiti, zakaj ga več ne dvigujem in zakaj mami dosti počiva.
In je otrok povedal v vrtcu. Nič zato. Samo kaj se ima ona tukaj spet za vtikat, kdaj naj jaz komu povem za nosečnost?
Ja ko bi vedeli, da bom imela SS mu verjetno ne bi šla tega govorit,ne?
je pač tako naneslo. Sej je ta tema zaključena, ampak da 4. letnik še nič ne razume?? Haloo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:18:32   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Če pa bi ostali not bi se pa vsi starši zbunili zakaj niso šli ven....




Saj težave so vedno s starši. user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:21:39   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: florecita


IZVIRNO SPOROČILO: barika

in zakaj si šla to vzgojitlci pravit??? pa tud otroku, .


Kdo pa pravi da sem ji povedala? Povedala sva najinemu 4. letnemu otroku, kar se mi ne zdi nič narobe. Nekako sva mu morala obrazložiti, zakaj ga več ne dvigujem in zakaj mami dosti počiva.
In je otrok povedal v vrtcu. Nič zato. Samo kaj se ima ona tukaj spet za vtikat, kdaj naj jaz komu povem za nosečnost?
Ja ko bi vedeli, da bom imela SS mu verjetno ne bi šla tega govorit,ne?
je pač tako naneslo. Sej je ta tema zaključena, ampak da 4. letnik še nič ne razume?? Haloo

kaj se pa ti toliko obremenjuješ s tem? Veš kaj bo šele v šoli user posted image

Ti otroka obleci v kombinezon, če se ti zdi prav tako. Pri nas pa je zaželeno oz. kar obvezno, da imajo v vrtcu stalno en kobinezon in rokavice, ker gredo skoraj vsak dan na sneg. zdaj ko je sneg, ne hodijo na sprehode, ampak jih vzgojiteljice raje peljejo snežake delat, pa sankat itd...
Kaj pa vaši delajo zunaj?

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:22:10   
florecita

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

vidm da maš ful problemov z vrtcem...pa je pol sploh kaj da si zadovoljna...ker če si zadovoljna samo s tem da ste dobil vrtec ti svetujem,da ga izpišeš



ne nimam FUL problemov in naš otrok je v vrtcu tretje leto, zakaj bi ga izpisovala. Postavila sem 3 vprašanja, in to že pomeni, da imam FUl problemov?

da nisi morda vzgojiteljicauser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kje je meja vzgojiteljice?!
3.2.2010 13:47:26   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: florecita


IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

vidm da maš ful problemov z vrtcem...pa je pol sploh kaj da si zadovoljna...ker če si zadovoljna samo s tem da ste dobil vrtec ti svetujem,da ga izpišeš



ne nimam FUL problemov in naš otrok je v vrtcu tretje leto, zakaj bi ga izpisovala. Postavila sem 3 vprašanja, in to že pomeni, da imam FUl problemov?

da nisi morda vzgojiteljicauser posted image


zato ker tle skoz naštevaš kaj vsejenarobe v vrtcu pa kaj vse je vzg rekla...nisem pa še zaznala da bi kaj pohvalila
res da si na začetku dala 3 vprašanja,sam pol si pa še začela še z žabami,da jih nočjo oblačt pa tole okol tvoje nosečnosti...


_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?