Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Drugi del na dvd-ju pa so najlepši trenutki, kjer so v počasnem posnetku ta boljši momenti celotne poroke... vmes je tudi dodal napise verzov itd...)
. Sej je res luštne izdelke delal...Midva sva se poročila poleti 2008 in takrat je bla taka cena. Mislim pa, da takrat še ni tak veliko snemal, ker ma še službo zraven.
! Res super! Poleg tega pa seveda tudi cd z celotno poroko, a ni klasičen, res tako romantično izpade, saj so vmes romantični verzi in ...res super
Res zna! Slike za svate že ima po polnoči; nekje kako urco po torti bosta že imela slike.
Ne le midva, tudi starši, priče in svati.
Sem pa za tega Andreja že tud slišala, da je oky. Foto Nareks pa mene osebno ni navdušil - ne narobe razumet, njihove fotke so mi ble oky, samo ta odnos in polna glava samga sebe me je motla. Jaz sem najela Markota, ki je takrat delal pri foto Rizmal, zdaj je privat in je naredil res fenomenalne fotke. Drugače pa je v Celju najbolj znan fotograf Gregor Katič!
ko berem tale forum... RES moram dopisati... Midva sva LETOS 2014 fotografiranje in snemanje... najine poroke zaupala Mateju Nareks / FOTO NAREKS Slovenske Konjice. Svetovala nama je teta iz Slovenskih Konjic, takrat ga nisva poznala. Cena je bila 700 eur za FOTO ALBUM in kratek PROMO VIDEO / spomin na najino poroko (dom, družina, poroka - svečanost). ZELO so se potrudili.... prišla sta dva predstavnika.... tega studia.... IZJEMNA POHVALA MATEJU NAREKS.... ZA ČUDOVITO ORGANIZACIJO IN ULOVLJENE TRENUTKE NAJINE POROKE!!!!
, no mogoče sem pa le sama taka, da imam v mislih popolno poroko in vse povezano z njo