Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mislim, pa sej se mi že meša od tega čakanja, nimam boljšga za počet, kot študirat numerološke in astrološke vidike. Pa vse je itak brez veze, ker se na čisto nič ne moreš zanest.

.
17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83 (ctg+pregled), Tinca Malinca, ČikaPika (ctg)
...
pa prihajava pravkar iz pustne povorke (seveda sva sodelovala le kot gledalca
- k pride ful poceni cca 1,5 €).
... zdej se že igra z
...
. zbudila punčki, jih peljala k tašči, midva pa v P. V sprejemni so mi povedali, da sem odprta 4 cm in imam popadke na 5 min, peljali me gor, kjer so me sprejeli. Čakala na porodno sobo 3 ure - v soboto je bilo noro - porod na porod. Ob 9.20 prišla v porodno, 9.25 predrli mehur, Brina se je temeljito pokakala v plodovnico, 9,50 so se začeli tisti pravi popadki, 10,38 rodila - brez protiboličinskih zdravil ali umetnih popdatkov. Vsega skupaj 10 popadkov brez maske, 4 z masko in še 4 da se je rodila Brina - manj kot 20 popadkov.