Jada82
|
Evo, jaz še malo na netu preden se dokončno počim na kavč. Sva že pogledala spet eno sezono Housa z , kaminček v dnevni gori, zraven na kavču spi, tako da prav uživamo. Zdej si bom pogrela še torteline od kosila .... bom kar z drobtinami jih naredila, njami! Pa pol mogoč še kakšen pecivček in kakavček. , mormo uživat, dokler lahko še v hrani. Ko pa rodim, bom pa začela malo bolj gledat na kile. Sem ugotovila, da sem se tudi v noge zredila, hehe. Ja no, ni kaj. Za tele trenerke nosit je čist ok. Drugač sva pa z mojim pol popoldne šla še na sprehod, je blo prov fajn, kljub bednemu vremenu. Pol pa še v čajnico na čaj, njami. Ful mam rada čaje. Jutri ga moram spet kam spravit. Za avto greva naročit en tak zaboj za prtljažnik, mogoče še malo k našim na obisk, pa sprehod .... je koj boljši dan .... V petek pa moram zgodaj vstat za CTG v P. Tko da ... jutri se lahko še naspim Jaz sem se pa odločila, da se bom probala čim manj obremenjevat s tem, kdaj bo .... KO BO, BO! Itak bova pa z v tem času (saj verjetno je le še vprašanje dni) uživala še zadnje dneve samskosti, ko lahko narediš, kar ti paše in ti ni treba gledati še na koga. Tako da mislim še izkoristit. Jah, vreme ni ravno naklonjeno, pa kaj potem?! Predvsem pa še uživat v in ostali hrani Pol, k bomo dojile, bo treba bolj gledat, kaj jemo ... zdaj pa lahko vseeeeee, njami Pozdravček in prijeten sredin večer!
|