|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
4.6.2010 6:58:47   
Jancci
user posted image user posted image user posted image

Ojoj Zvezdica, ti pa sredi noči tukaj gor. Pa kaj je to s tvojim fantom, a? Čist preveč energije!!! Držim pesti, da se zrihtate....  user posted image   Jest reklame še vedno nisem vidla.... user posted image zgleda ravno vsake 4 ne gledam?! user posted image Dej a je kje na netu slučajno??

Kiara za tvojo službo  user posted image user posted image user posted image

Pa za zdravje vaših malčkov!!! user posted image user posted image user posted image

Meta je dobila dva nova zobka... spodnji dvojki. HB pri nas s tem nimamo težav. Mal več stvari v ustih pristane, to je pa vse. Prav fino. Je res pridna. Danes se je zbudila ravno ko sem hotla vstat... 5:45 in sem jo dala k seb in sva se objemale, pol pa jest grem in cel čas ko sem se tuširala in oblačla se je oglašala tam v sobi... mami, mami, mamiiiii, maaaaammiiiii.... user posted image user posted image Faca.. je prav fajn slišat ko te kliče, sam kaj ko sem mogla it. user posted image

Moj ju3 že odhaja čez lužo in bova en teden sami. Še dobr da se zdej boljš počutim da jo bom lahko kokr tolk pedenala. user posted image Večina ljudi misli, da sem mal prtegnjena, ker "tišim" tja, ampak večina ljudi nikol v življenju ne gre dlje kot na Hrvaško in pol ne vejo, da je drugje tut civilizacija in normalni ljudje. Tak da se sploh ne sekiram za vse te glupe izjave, ki jih poslušam. user posted image

Danes je petek, pa lep vikend bo. Prav fino!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.6.2010 7:00:09 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.6.2010 8:33:02   
kiara24
Jutro...

no tudi pri nas je jokacal kar nekaj časa..... pa ne vem ali ji gredo pole zadnje 4 ki je prebodla dlesen, še kaj ven k joče, pri nobeni ni jokala sedaj pa joka ko ne vem kaj....

Hvala punce za tolažbo....

Jancci- pri nas nni bilo toliko težav z druimi zobki tale zadnjla 4 je pa poden, pa ne vem zakaj, pa tudi najdlej časa traja da je pokukala ven. Ali se ti trebušček že kaj pozna? kdaj točno resta vide pol na avion in iz kje letita?

Včeraj sva bili cel popoldan sami sva šle kar ven na spreohod, ker tolk rada hodi, ko sva pa prišli notri je bila pa ful zmatrana tako da sva sedeli na kavču in malo gledali telebajske pol je šla pa že kar spat... n mola več.user posted image

Joj komaj čakam vikend, da bomo malo več skupaj.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.6.2010 9:30:43   
Jancci
Ali se ti trebušček že kaj pozna? kdaj točno resta vide pol na avion in iz kje letita?

Ma ja se mi kar pozna.. če mene vpršaš... če mojga sem ko hruška, če pa koga drugega.. pa se mi nič ne pozna. user posted image   user posted image
Drugače greva pa midve jutri teden iz Lj do Frankfurta (ura in pol) in potem direkt Cuncun. (11 ur user posted image )

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.6.2010 9:44:06   
khurde
nina, upam, da boste kmalu zdravi

ojej, zvezdica, imate pa pestro user posted image  upam, da se ti uspe kaj fajn zmenit za službo

kiara, tebi tudi držim pesti, da čimprej kaj fajnega najdeš.

vaju pa obe razumem... moj je že en čas brez, sicer z občasnimi "delovnimi premori"... nazadnje mu je bilo celo rečeno, da bi z nadurami in vikend delom lahko dobil minimalno plačo, kasneje pa več... kr neki, no... pogodbo bi pa itak drugače zastavil user posted image

jaz pa še nisem videla frutka user posted image  kje ste zasledile reklamo? in kdaj je običajno na sporedu, razen ob 24ur? ker takrat iso spat spravljam.

mi2 sva vstali že okol šestih, zdaj spi na terasi v vozu, jaz začenjam kuhat. aja, zvezdica, sem zadnjič delala čičerikine polpete iz kuhane čičerike, pa precej manj suho pride. ker v receptih je vedno samo namočena uporabljena. se pa tudi fajn skupaj drži, jaz dam še žlico čičerikine moke, običajno dajo jajce, če je pa vseeno premokro, pa drobtine. in fajn pride. pa precej manj suho.

jancci, mah, vedno je kup predsodkov do potovanj dlje od hrvaške, še posebej, če se gre za otroka. in še dodatno, če je še nosečnica v igri user posted image  moja mami je npr. panik prve klase user posted image  je bila prejšnji teden sestra v bosni, pa do tja je šla s skupino, naprej pa sama (je pa poznala nekoga, pri katerem je bila par dni) in itak meni mami pravi, da kok zdaj ljudi koljejo tam, najraje mlade punce, še raje turistke (dejansko s temi besedami) in da je neumna, neodgovorna ipd., da gre sama tko okol user posted image user posted image   face so mali, ja, ko tko kličejo user posted image  pa super za zobke.

mene je pa spet mama začela nazaj klicat, občasno mami. se mi zdi, da je malo zmedena, ker je pri nas navada, da se babice kliče "mama". obe njeni babici si tega naziva sicer nista zaželeli, tko da sta babi in nona, samo moja stara mama in stara mama od mojega, sta pa "mama". in zdej itak sprašuje "kdo je to" za njiju, pa vsak reče "mama" in je kar mal zmedena, se mi zdi. ker preimenovat ju pa kar ne morem... da bi rekla "prababi" al kaj takega. eh, bo že. itak loči, kdo je starš in kdo ne, ne glede na poimenovanje.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.6.2010 9:44:35   
Zvezdica

Moj ju3 že odhaja čez lužo in bova en teden sami. Še dobr da se zdej boljš počutim da jo bom lahko kokr tolk pedenala. user posted image Večina ljudi misli, da sem mal prtegnjena, ker "tišim" tja, ampak večina ljudi nikol v življenju ne gre dlje kot na Hrvaško in pol ne vejo, da je drugje tut civilizacija in normalni ljudje. Tak da se sploh ne sekiram za vse te glupe izjave, ki jih poslušam. user posted image

veš kaj jancii, k...jih gleda. mislim, v prvi polovici nosečnosti lahko letiš čez atlantik, predolgo letenje ni priporočljivo zadnja dva meseca. Vse ostalo je ok, sej v mehiki imajo razne jose armande, ki so zdravnikiuser posted image user posted image user posted image pa tud otroke imajo. Tko da zlobne komentarje presliši in uživaj maximalno. jast bi tud šla takoj. kolk časa pa letiš iz frankfurta?

Aja, pa to je direkt let za cancun? Meni je mehika prva destinacija na spisku k jih moram obiskat. Aja pa NY. to itaq user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.6.2010 9:46:22   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ali se ti trebušček že kaj pozna? kdaj točno resta vide pol na avion in iz kje letita?

Ma ja se mi kar pozna.. če mene vpršaš... če mojga sem ko hruška, če pa koga drugega.. pa se mi nič ne pozna. user posted image   user posted image
Drugače greva pa midve jutri teden iz Lj do Frankfurta (ura in pol) in potem direkt Cuncun. (11 ur user posted image )

ojej

mene je pa groza avijonov in za manj kot en mesec se ne premaknem iz evrope user posted image  da bi šla 2x v enem tednu na tako vožnjo, me ravno kap zadane od groze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.6.2010 9:46:44   
Zvezdica
(ura in pol) in potem direkt Cuncun. (11 ur user posted image )

spregledala :)

mislim, da bi se pilotu in vsem ostalim utrgalo če bi bil naš na letalu 11 uruser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.6.2010 9:49:33   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

mislim, da bi se pilotu in vsem ostalim utrgalo če bi bil naš na letalu 11 uruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
verjetno bi res vse obletal

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.6.2010 9:50:45   
Zvezdica
ene je pa groza avijonov in za manj kot en mesec se ne premaknem iz evrope user posted image da bi šla 2x v enem tednu na tako vožnjo, me ravno kap zadane od groze user posted image user posted image user posted image

to je moja edina ovira user posted image user posted image user posted image zato toliko malo potujem. drugače bi mi2 z mojim obdelala vse.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.6.2010 10:14:53   
Zvezdica
vaju pa obe razumem... moj je že en čas brez, sicer z občasnimi "delovnimi premori"... nazadnje mu je bilo celo rečeno, da bi z nadurami in vikend delom lahko dobil minimalno plačo, kasneje pa več... kr neki, no... pogodbo bi pa itak drugače zastavil user posted image

jaz pa še nisem videla frutka user posted image kje ste zasledile reklamo? in kdaj je običajno na sporedu, razen ob 24ur? ker takrat iso spat spravljam.

mi2 sva vstali že okol šestih, zdaj spi na terasi v vozu, jaz začenjam kuhat. aja, zvezdica, sem zadnjič delala čičerikine polpete iz kuhane čičerike, pa precej manj suho pride. ker v receptih je vedno samo namočena uporabljena. se pa tudi fajn skupaj drži, jaz dam še žlico čičerikine moke, običajno dajo jajce, če je pa vseeno premokro, pa drobtine. in fajn pride. pa precej manj suho.

jancci, mah, vedno je kup predsodkov do potovanj dlje od hrvaške, še posebej, če se gre za otroka. in še dodatno, če je še nosečnica v igri user posted image moja mami je npr. panik prve klase user posted image je bila prejšnji teden sestra v bosni, pa do tja je šla s skupino, naprej pa sama (je pa poznala nekoga, pri katerem je bila par dni) in itak meni mami pravi, da kok zdaj ljudi koljejo tam, najraje mlade punce, še raje turistke (dejansko s temi besedami) in da je neumna, neodgovorna ipd., da gre sama tko okol user posted image user posted image face so mali, ja, ko tko kličejo user posted image pa super za zobke.

Čičerika, ja pri nas je to tako, to jeva mi2 s tamalim, liam in ati pa čukasto gledata ko to nardim. jast pri takih suhih jedeh vedno nardim al kako smatanovo omakco ali pa zelenjavno. Zdaj že en teden jemo sam sataraš (jast delam sataraš samo iz zelenjave, nobene smetane in jajc) pa piščančka. No danes bom sojine polpete dala zraven. Sicer pa hvala za idejo, naslednjič jih bom tako nardila.
Sicer pa ugotavljam da zeloooo malo mesa jem, skoraj ničuser posted image . pa jast sem imela res rada meso. Zdaj če že kake ribe, pa še to full poredko.

Bosna ni noben baubau. kr povej mami. mi2 z mojim jo kar rada raziskujeva, no nasplošno je jug privlačen. pač je vedno cenejši.
pa še nobenga niso "zaklal" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne hecam se, sam tam res nisem občutila, da bi mi kdo kaj hotel. Sicer sem šla le ene 5 x do zdaj in le za dva dni, pa na različne konce. Pa letos spet nameravam dol. Sam še ne vem kam. mostar verjetno.

Meni je od juge groziljiv le beograd in pa kosovo. Tja me ne mika.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.6.2010 10:40:34   
khurde
jaz še nisem bila v bosni, bi pa šla za kake dva tedna z veseljem user posted image  moja mami je pa tko...ona ima fuuuul predsodkov do juga. meni je pa balkan tak fajn plac za raziskovat, pa ljudje so mi res v redu, tko da se vedno znova vprašam, zakaj pri nas tok sitnarijo s tem, da nismo več na balkanu, ko je pa čist fajn bit na tem koncu user posted image

drugače imam pa res rada beograd. kalamegdan mi je svetovni plac, pa tut drugače je lepo, če odmisliš vse stavbe, na katerih se je še dve, tri leta nazaj videlo sledove natovega bombardiranja. samo so že takrat precej prenovili... na kosovem pa še nisem bila, čeprav poznam ljudi, ki živijo tu že 20 let in več, pa so s srcem še vedno tam. in mi res lepo govorijo o njem, da ni tko kot je v medijih prikazano ipd.

tamala je pa bila v sarajevu, mostarju in bihaču. itak ima sam lepo za povedat. pa črna gora me mika... ma vse, kar je na jugu user posted image

kako narediš sataraš? jaz vem za verzijo z jajci.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.6.2010 11:47:39   
Jancci
Meni je od juge groziljiv le beograd

Meni je bil pa Beograd ful všeč!!!! Res prijazno mesto, čeprav jest mest načeloma ne maram. Pa ljudje tam imajo ful radi Slovenčke! user posted image Pa enkrat smo nekaj z enimi odbojkaši harali nekje po Bosni in smo se imeli SUPER! Dobra hrana, fajn ljudje!!! user posted image
Na Kosovem je bil pa kolega eno leto in pol (policaj) pa je rekel da je bilo super!
NY je pa itak zakon! Edino mesto v USA, kamor bi še šla. (no ampapk zahodne obale še nisem vidla)

Ja sej jest se tut ne veselim ravno 11 ur aviona, ampak bomo že. Upam, da bom mela kakega pametnega sopotnika.user posted image Pa kakšne knjigice moram za malo vzet, da bo brala, pa fino bi blo met svojo tv, da ji risanke naštimam... drugač bova šle pa mal k pilotu na obisk pa bo!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.6.2010 13:29:55   
ronja
Meni je bil pa Beograd ful všeč!!!! Res prijazno mesto,

Podpis, čeprav imam na splošno rada mestauser posted image . mI gremo sicer na en hrvaški otrok, zelo penzionistično, čisto za male otrokeuser posted image .

Samo da vas malo pozdravim, sem danes na dopustu, ker sem včeraj na delu skup zletela, pa me danes baje nočejo videtuser posted image . Mal heca, sem si vzela mal na off, ker očitno ne sfolgam (pa se mi sploh ne zdi, da bi neki terala, vse ustvarjanje sem dala na str. tir, hodim prej spat, jem dosti - sem se celo zredila!) -tako da ne vem, zakaj, ampak je res, da sem pa skoz bolj bolana kot zdrava... mam en kup zdravil za to k* astmo zdaj in mi gre prav na jetra! Prej sem bila 10 let super, pa glih tako nisem spala, pa terala še bolj kot zdaj... Pa še Ronja je danes ponoči nekaj ornk kašljala (zdaj je pa čisto ok)

zdaj moram pa Rojni češnje za ušesa namontirat...

Kako ste ve?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.6.2010 14:01:45   
kiara24
Jancci- joj a tolk časa se pol leti še, a pa te je kaj strah kako bo Meta preživela čas na avionu? Mi bomo leteli cc. 2 uri največ.... No če ti po pravici povem jaz tako daleč noseča nebi šla, ker bi me bilo preveč strah, ampak to je samo moje menenje.

Frutek- joj čaki bila je na POPu in to mislim da nekje med 22.30 pa do 23to uro tako nekako.

Grem kosilo narest....

Sva sami danes ker gre oči na piknik s službo....

V ponedeljek razgovor na obrni zbornici moram jim predstaviti poslovno idejo za subvencijo.... če mi rata dobim keš..... kar bi pasalo in bilo zelo zelo super.....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.6.2010 15:09:18   
sonček33
Petek!
Čudovito vreme.
V službi opravila eno fajn delo in zadihala.
Čaka nas lep vikend.
Kuham štruklje in por-brokoli juho.
Lovrek priden.
Plača je danes!
Skratka juhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.6.2010 15:40:55   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image  si sploh ne znam predstavljat, da bi bla z malim toliko časa na omejenem prostoru, razen, da spiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.6.2010 18:33:56   
marta82
Mimi povej  mi prosim, ste še vedno zadovoljni z varstvom?

Pa če ima katera kakšno priporočilo za privat varstvo v manjši skupini otrok na relaciji Slov. Bistrica - Maribor - Pesnica, se priporočam! Rabim od septembra dalje.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
5.6.2010 11:08:52   
Zvezdica
dan....

spali smo bolje ... in zunaj je sonček.

Kaj boste kaj počele danes?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
5.6.2010 13:26:22   
*m*o*j*c*a*
hellow bejbe!user posted image

uuuuff..potovanja..js bi tut potovala kam daleč..user posted image moj bi full rad šel v avstralijo..že ko še nisva bla skup, je mel full željo tja it..se spomnem, da mi je že takrat blo full bad, če bi res šel, ker je bil glih pred tem, da gre..in mislim, da če bi se to zgodilo, pol verjetn dans ne bi bla tu kjer sem in mela svojih pikic..user posted image bi pa šla zato zdej z vso familjo..user posted image user posted image sam ne vem kak bi se na avion spravla..me je kr strah ko user posted image , ko tk dol padajo..user posted image user posted image

zvezdica dans zjutri sem pa vidla tvojega fantiča na tv..user posted image user posted image čist slučajno..sem likala, pa tamala začne cvilit pa kaže tv, in pogledam, pa otročki v reklami za frutek..je bla čist navdušena...user posted image user posted image in pol sem itak pogledala kaj se ji tk dopade.. user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojega junaka!user posted image user posted image user posted image

super da še mal cajta tkle najdem za tule gor..mala dva spita, pol gremo pa na roj.dan..en mali praznuje 2.roj.dan..  tamala bo zihr uživala..user posted image pod večer pa mal še moje domače pogledat..mami ma menda ogromne jagode in je bla ena menda tk velika, da jo morm it pofotkat..user posted image me prou zanima kaka je..dobra bo zihr.. user posted image

nč..lepo preživite današnje popoldne..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
5.6.2010 20:51:19   
Zvezdica
super da še mal cajta tkle najdem za tule gor..mala dva spita, pol gremo pa na roj.dan..en mali praznuje 2.roj.dan.. tamala bo zihr uživala..user posted image pod večer pa mal še moje domače pogledat..mami ma menda ogromne jagode in je bla ena menda tk velika, da jo morm it pofotkat..user posted image me prou zanima kaka je..dobra bo zihr.. user posted image

ja sem se zadnjič spraševala kako ti sploh znese še čas za rr user posted image

jagode so bile dobre?

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
5.6.2010 20:54:24   
Zvezdica
Mi smo bili cel dan pri tašči, super je bilo.

tamal je spal tri ure, potem smo se pa z vodo igrali. Je patrik tolk užival, voda je njemu nekaj najboljšega in sem ga mal z mrzlim šlaufom pošpricala, ma ga ni ganil. je kr vriskal user posted image

Mene je pa sonček obarval, malo preveč po obrazu. Ampak bom že preživela.

Grem likat (to je očitno poseben užitek med vikendom user posted image user posted image user posted image )

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
5.6.2010 20:59:43   
Zvezdica
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/2142/muvistar.html

še kak klik :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
5.6.2010 21:14:43   
marta82
Zvezdica kako si pa službene stvari rešila?

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
5.6.2010 21:19:02   
marta82
V MB je Športni vikend in smo šli na letališče gledat letala, ker jih Tinej vedno opazi. Ima pa čisto svoje izraze, kot bi se tujega jezika učila se počutim (bm, bm je bom - ko bi kaj jedel ali pil, taza je letalo brez propelerja, ventilator ali letalo s propelerjem je tandn, ura je kaka in še bi lahko naštevala, v glavnem čista kitajščina).user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
5.6.2010 21:28:27   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zvezdica kako si pa službene stvari rešila?

nič nisem rešila. Sicer en del so odobrili, sam to ni nič:(
Bom delala, kaj pa čem, sam si iščem še kaj za doma delat.

Kitajščina, ja poznamo user posted image full čebjla, gej goj je GLEJ GOR, dada je po novem čokolada ampak svetska je pa kičkauser posted image To pomeni žličkauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?