|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
17.6.2010 8:07:24   
krtekxx
živjo! smo doma- sama z vsemi 3-emi. smo predčasno zbežali od moje mama ker smo vsi začeli bruhat in driskat. pri meni je trajalo dober dan, pri otrokih pa kako uro. lepo se imejte. Ploha, pri meni niso mogli ugotovit preveč ali premalo plodovnice, saj sem imela zadnji uz v 20t.
Se opravičujem, ker nič ne komentiram - sem uspela preleteti le zadnjo stran. Al sem v službi, al varuška al pa na biciklu. Life is beautiful.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.6.2010 9:11:26   
Ulla80
Danes je iz vrtca prišel z dvema rdečima pikicama, okrog ene je bil viden manjši bel kolobarček, ne vem kaj bi to bilo. Kot bi ga nekaj pičilo, če ne izgine bomo šli pokazati zdravniku.

neki takega masta naša dvauser posted image pa širi se pol, zgleda kot opeklina, taka mala....pol se pa krasta nardi....plus da imasta oba po trebuščku polno takih drobnih pikic, kot one od vročin, sam ne vem če je touser posted image no, gre pa na boljš, neotu se ful lepo celi, k mamo to kremco. ula pa tak ni kritična, k ni mela zagnojeno, na novo pa zgleda da se jima nič več ne spušča.

dobro jutrouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.6.2010 10:33:43   
Zvezdica
Domen Vse najboljše  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina, meni se vrti že en mesec, definitivno več pit in pritidsk merit. moj je spet nenormalno nizek user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.6.2010 10:52:37   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Danes je iz vrtca prišel z dvema rdečima pikicama, okrog ene je bil viden manjši bel kolobarček, ne vem kaj bi to bilo. Kot bi ga nekaj pičilo, če ne izgine bomo šli pokazati zdravniku.

neki takega masta naša dvauser posted image pa širi se pol, zgleda kot opeklina, taka mala....pol se pa krasta nardi....plus da imasta oba po trebuščku polno takih drobnih pikic, kot one od vročin, sam ne vem če je touser posted image no, gre pa na boljš, neotu se ful lepo celi, k mamo to kremco. ula pa tak ni kritična, k ni mela zagnojeno, na novo pa zgleda da se jima nič več ne spušča.

dobro jutrouser posted image

V nasem lokalnem vrtcu razsajajo norice, sam itak ne vem kako zgledajo user posted image . Mogoce imajo vajini kaj takega.

Jan Mai je vceraj zaspal brez dude user posted image user posted image user posted image . Se je pomiril v desetih minutah in zakomiral. Sam potem se je zbudil cez eno uro in jokal, ker ni znal zaspati, pa sva ga po daljsem casu uspela pomirit in je spet zaspal. Cez noc se je zbudil morda 2x pojamral, se obrnil, ni nasel dude in spal naprej. Tako da je bilo uspesno, zdej bom pa videla, kako mu uspe opoldanski spanec brez dude. Potem ga moram pa se od dude v avtu odvadit, ker tam jo po defaultu zahteva, kot da se spravlja v posteljo user posted image . Pricakujem, da bo par dni problemov z uspavanjem, ma bo fajn, ce nam uspe.

Zvezdica, js mam pritisk spodnji okoli 60 normalno in zgornji 100 do 110. Zdej v nosecnosti je zgornji sicer visji najbrz zaradi vecje kolicine krvi in hitrejsega pulza. Ni pa nujno, da se ti vrti zaradi krvnega pritiska, lahko je cisto normalen, pa je zracni pritisk tisto, kar te vlece proti tlom. Js sm ful obcutljiva na vreme in Jan je tudi in naju kar v posteljo vrze pred dezjem, kar je te dni kar ocitno.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.6.2010 11:38:34   
Zvezdica
Zvezdica, js mam pritisk spodnji okoli 60 normalno in zgornji 100 do 110. Zdej v nosecnosti je zgornji sicer visji najbrz zaradi vecje kolicine krvi in hitrejsega pulza. Ni pa nujno, da se ti vrti zaradi krvnega pritiska, lahko je cisto normalen, pa je zracni pritisk tisto, kar te vlece proti tlom. Js sm ful obcutljiva na vreme in Jan je tudi in naju kar v posteljo vrze pred dezjem, kar je te dni kar ocitno.

ja pri meni je kriv pritisk, saj sem dolgo jemala zdravila, da sem ga regulirala. Zdaj imam tam 55 -60, zgornji tam 80,85. odvisno. ampak tako je poleti pri meni, tko da ni panike. Itak takoj ko je nizek jemljem ditamin (ponavadi je to poleti)

otroci so baje zelo vremenski, naša dva sončka sta, pa tud okoli lune, ne jesta, ne pijeta, pa bolj tečnarita kot ponavadi.

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.6.2010 11:40:43   
Zvezdica
Jan Mai je vceraj zaspal brez dude user posted image user posted image user posted image . Se je pomiril v desetih minutah in zakomiral.

super.
Mi se od dude še ne odvajamo, za zaspat jo ima, pa tudi zdaj ko je kriza z zobki se mi zdi brezveze. ko bodo zobki zunaj pa bova začela.

grem delat:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.6.2010 12:04:52   
Najki
Zaspal opoldansko spanje brez dude, enkrat jo je omenil, pa sem rekla ni-ni in to je blo to user posted image . Zaspal brez jokca in v rekordnem casu user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.6.2010 12:07:47   
symona
Pri nas so še vedno afte na pohodu, no amadeja jih več nima, lucija pe še vedno, pa ves čas je mela vročino zraven, nekje 38,8 v ritki zmerjeno. Danes pa samo poležava, pa jo vprašam če jo kaj boli, reče, da ne, pa vročine tudi nima. Tak da več ne vem kaj bi še lahko blo. Mogoče kaka viroza?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.6.2010 12:45:02   
ronja
bolančki, pozdravite se! Pa da bi se vse bolezni razblinile! Za nečaka so mislili, da ima norice, pa so zdaj ugotovili, ko so ga peljali k p., da je samo popikan od komarjevuser posted image . Naj se vam tako rešijo zadeveuser posted image .

jaz sem BOOOOLJŠEEE!!! Danes zjutraj nisem več tako salamensko smrkala, očitno so kake travice že odcvetele;), pa sploh me nič ne mede, ne padam skup, zdi se mi tudi, da me stena ne šiša več v barviuser posted image .

Malidve sta super, pridni, včeraj sta dobili sončna očala (julbo, če bo katera iskala, imajo jih še v Igluju), upam, da bosta hoteli nosit... Pa eno vrtnico za mami sem tudi kupila in šli smo pogledat eno prikolico za kolo, samo se ne da preštimat v voziček, tako da ne pride v poštev. Verjetno bova kar v soboto kupila v Celju, kjer imajo take tafajneuser posted image (beri:drage, ampak so res kvalitetne, vsi jih hvalijo - čeprav ne bova tanajdražje kupila, ker za tisto niti nimava).

Aja, še to vam MORAM povedat: sem vam rekla, da pred kakimi 2 tedni nekje sem prosila Lejlino vzg. če majo kahlico, da bi jo dala, predno gremo na igrišče, ker sicer mi Lejla začne težit, ker jo lulat tišči Ronja bi pa še bila zunaj in mi je težko potem vedno eno zatret... In je rekla ta pomočnica vzg., če jo da kar ona gor, sem bila valjda za in seveda se je mala profesionalno polulalauser posted image . No, potem jo je pa kar vsakič po spanju, predno sem prišla, kar sama dala gor in Lejla je vedno razen enkrat nekaj naredilauser posted image (takrat so pač mal zamudili, se je že prej v plenico, se je verjetno že prej zbudila). No, potem me pa v pon., ko sem jo prišla iskat, njena vzg. vpraša, kako smo doma  s tem, povem po pravici, da je brez plenic, pa pravi, da kaj pa če bi še v vrtcu probali! ( me je skoraj kap, ker je bila ta vzg. na uvodnem sestanku zelo proti takim foram, pa kaj si starši predstavljajo itd...) In seveda sem bila vsa navdušena, če se jima le da. In sta probali in ji data zdaj plenico samo še za spanje gor in zaenkrat ni bila še nikoli polulana, se pa lepo polula ali pokaka, ko jo dajo gor. Tako da zdaj je to že 3. dan in zaenkrat še ni bilo problemov, onidve sta zadovoljni, pravita, da ni nobenih problemov, jaz sem presrečna, da ji ni treba bit celo dop. v tisti plastiki, Lejla pa seveda tudiuser posted image . za preobleč sem seveda dala, še en mali ruzaček sem naredila, da ga imata lahko kar v sobi, da ni treba na hodnik hodit - bi jima rada čim bolj olajšala, da bi se jima dalo s tem zezatuser posted image . Ker če zdaj to zalaufa, samo iz tahudega! Ker se je res poznalo, kadar je bila v vrtcu, da je bilo tudi doma slabše. In potem sva midva izgubila motivacijo in gre vse nekam... Zdaj je pa super! Samo da bi tako ostalo, vsaj nekaj časa, saj potem nazaj je verjetno ne bojo dale, če bo že enkrat tam čisto brezuser posted image .

Skratka, svaka jima čast, sem ful vesela in ful zadovoljna in malidve gresta radi v vrtec in meni se nič ne vrti in lahko delam in sem sploh in oh srečna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.6.2010 14:43:57   
barba
Evo, pokorno se javljam ... menda ste me pogrešale user posted image ... mi je "drobna ptička" povedala user posted image user posted image ... mal se mi trga, nč druzgauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Jst nimam nč časa. Dopoldne v službi na polno, popoldne z otroci na polno, potem pa zvečer al dol padem al pa še kej zrihtam. Drgač že ene dva mesca 2-3x na teden tečem, ponavadi ene 5-6 km. Ni kaj, kile nočejo sam dol, dieta manj žri ne pomaga, more mama mal švicat pa bo.user posted image user posted image user posted image Drgač me bo enkrat ta velika rit prehitela.user posted image user posted image user posted image

Moja dva mulčka sta ful nabrita. Tine je sploh ena žverca. Trenutno je spet tista faza ko rastejo zobki. Zdaj ima enke, štirice in spodnje dvojke. Zdaj so na pohodu zgornje dvojka. Kakšen teden nazaj je bil cepljen, ker sva takrat pri enem letu cepljenje zaradi bolezni spustila. Z Meto se kar dobro razumeta, skupaj igrata, največkrat pa zravsata za igrače. Največ se Tine igra s kockami in knjigami, zakon je tudi peskovnik, sam takrat je mivka čisto povsod. Dudo bi mami rada ukinila, Tine pa svoje"ame" ne da pod nobenim pogojem. Imajo jo samo še za spanje.
user posted image

Z Meto sva bile v torek prvič v kinu. Peljalo sem jo gledat Shreka. Za našo deklico je bil to res poseben dogodek.

V kratkem pripravljam eno zanimivo zadevo, vsaj upam da mi bo uspela tako kot sem si jo zamislila. Vas obvestim ko bo stvar zrela za javnost.

Uživajte še naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.6.2010 14:44:50 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.6.2010 17:39:24   
sonček33
Barba, super za tek in firbec me matra.

Najki super za brez dude.

Je dež in je luštno.

Khurde, bova kuhali? Kaj fajnga? Jaz bom naredila burek, pa češnjev zavitek.  Za večerjo pa sir na žaru in cvetača v solati.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.6.2010 18:33:19   
sonček33
user posted image user posted image  A kaj, koliko in kje varčujete za tamale?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.6.2010 18:40:18   
Zvezdica
Khurde, bova kuhali? Kaj fajnga? Jaz bom naredila burek, pa češnjev zavitek. Za večerjo pa sir na žaru in cvetača v solati.

bili v indijski.... nič ne kuhamo. Bilo fantastičnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A kaj, koliko in kje varčujete za tamale?

varčevanje preko zavarovalnice, pa otroški dodatek dajem vsakemu na račun:) Ko bom več služila bo šlo še kaj več na bankouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.6.2010 19:17:15   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Pri nas so še vedno afte na pohodu, no amadeja jih več nima, lucija pe še vedno, pa ves čas je mela vročino zraven, nekje 38,8 v ritki zmerjeno. Danes pa samo poležava, pa jo vprašam če jo kaj boli, reče, da ne, pa vročine tudi nima. Tak da več ne vem kaj bi še lahko blo. Mogoče kaka viroza?

Prejle sem pobrskala simptome noric in se pojavijo tudi po vidni sluznici. Mogoce je to oblika noric, ki jo imata? Sej ne vem, ce pridejo potem tudi normalno po kozi al ne.

Soncek kaj pa pecena cvetaca z besamelom, sirom in malo slanine? To smo imeli vceraj sam se brokoli not in je njami. Js cel dan nisem jedla, mali mi je spal na roki do dveh popoldan, potem je bil tolk lacen, da sem mu kar Hipp pofutrala, men je pa zdej dragi prnesu hotdog pa pleskavico. Ma sem bla ze po hotdogu sita user posted image . Sem pa celo popoldne sortirala predale, otroske cunjice pa dokumente in cist pozabla na hrano.

Jaz sem mu Tolija odprla, ker je edini varcevalni racun, kamor lahko kdorkoli nakazuje, ne samo jaz s svojega racuna. Pa vsake 3 mesece dobi manjso nagrado. Potem pa vsakic, ko grem mimo tolimata, ce grem recimo po malco, not zmecem vse kovance iz denarnice (okoli 20 eur ponavadi). Sicer pa recem drugim, naj mu tja nakazejo, ce mu hocejo denar podarit. Mu bom pa nakazevala vecje vsote za rojstne dneve ali pa praznike.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.6.2010 20:15:03   
Zvezdica
Barba... res smo te pogrešale.

In kaka cukrčka imaš doma:)

Jast pa nimam sekunde miru, ker je naš otrok pravi divjaček, trmast k nevem kaj... grozno. niti sekunde miru nimam. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.6.2010 20:34:32   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Khurde, bova kuhali? Kaj fajnga? Jaz bom naredila burek, pa češnjev zavitek.  Za večerjo pa sir na žaru in cvetača v solati.

uuu, njami user posted image  za vse kar ste imel na meniju user posted image  mi smo imeli pečen mlad krompir, solato in lečine polpete. isa je imela še paradižnikovo omako zraven, ker drugač ji sam krompir nekako ne gre user posted image  si me pa razdražila s to večerjo... tko da sem si naredila solato s popečenim sirom za na žar user posted image  cvetače je zmanjkalo, drugače bi verjetno še to kopirala od tebe user posted image

najki, super za brez dude user posted image

ronja, fajn za vrtec in zdravje user posted image  pri nas imamo en vrtec, ki ima "politiko", da začnejo s kahlico pri 18ih mesecih user posted image  in vse otroke posedajo gor po spanju in po hrani... sem enkrat govorila z direktorico tega vrtca, iz firbca, ker je isa dost brez. sam je pa rekla, da je ogromno staršev proti temu in da raje počakajo še kakšno leto, tko da pri enih začnejo, tisti, katerih starši so proti, so pa pač v plenicah

barba, ful sta luštna user posted image  pa res je bil že čas, da si se javila user posted image  zdej me pa tko kot sončka firbec matra user posted image

zvezdica, za indijsko sem ti pa fouš! a to v tisti tadž mahal al kaj je? a kje drugje? a patrik tudi? ker jaz si ise nekak ne predstavljam imet s sabo... to bi vsakemu v krožnik pogledala in na vsazga pokazala, pa vprašala "doj to?" user posted image  na konc bi se kr nekam usedla, sam da bi se ji mal nasmejal in jo ogovarjal, gledala v (tuje) krožnike, spraševala kaj jejo in po možnosti še fehtala zraven user posted image user posted image user posted image

vse najboljše domnu! user posted image

symona, ulla user posted image user posted image user posted image

aja, sonček... ne varčujemo trenutno, ni opcije, na žalost... drugače bi, samo trenutno finančno ne znese user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 17.6.2010 20:36:40 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.6.2010 20:43:51   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Barba... res smo te pogrešale.

In kaka cukrčka imaš doma:)

Jast pa nimam sekunde miru, ker je naš otrok pravi divjaček, trmast k nevem kaj... grozno. niti sekunde miru nimam. user posted image

user posted image user posted image  Tinej se HB zna tudi sam zaigrat, ampak ko si kaj zamisli pa hoče takoj. In če ni tuli, če še to ignoriram udari ali vgrizne (sploh, če ga od kod kjer mu je všeč odnesem stran). Dajte mi povedat a še od katere malček to počne (zamahne z roko oz. udari, ugrizne)? Al je moj res klasa zase. Ker kar vstraja - vsakič rečeva zelo srogo ne in ga pustiva da se umiri (saj to se hitro - v minuti) ampak naslednjič spet proba.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.6.2010 20:59:59   
kiara24
ooooo mamice in flaotki....

no prav na hitro se vam javim, mi smo prišli nazaj iz dopusta in je bilo super..... KLara je uživala na avionu ni bilo nobenih težav, na avtobusu tudi ne, morja skoz brez šlafka bazen brez šlafka ona po toboganu kar sam ni šans da bi šel kdo z njo, ko se je potunkala brez joka..... tako da je uživala sto na uro mi pa tudi.... malo je bilo problem s hrano ampak se je potem tudi na to navadila.

Grem ležat, ker sem ful zmatarana od te vožnje, pa se vam jutri če bo čas kaj javim.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.6.2010 21:13:38   
krtekxx
Alo!
Varčujemo prav posebej za otroke ne. Si ne morete mislit, da konec meseca na računu pravzaprav prav nič ne ostane. Skoz eni nepredvideni izdatki (kolo za ta velikega, pa šolska torba, pa superge, pa nevemkaj že pri enem avtu, pa pri drugem, pa...jaz sploh ne pridem na vrsto z željami). Vsak od naju ima eno varčevanje po 100EUR/mesec.
Naša punca se je danes anučila uporabljati škarje. Upam, da si bo sama začela striči lase, ker meni se ne da več letati za njo in ji krajšati fru-fru.
Naša tudi grize. Se pa vedno zraven reži.
Grem fusbal gledat da se bom imela kaj pogovarjati s sodelavci in koleg, pa možem seveda.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.6.2010 21:14:04   
sonček33
Zvezdica, če te kaj pomiri - tudi L. je zelo zelo živ. On res vse poskusi, kar mu na pamet pride. Povsod spleza, nobena stvar mu ni previsoka ...ker vedno najde rešitev. Saj se tudi zaigra - "šraufa" - to mu je zaposlitev in pol...

Marta, L. kadar se zjezi tudi včasih zamahne z roko proti meni, ampak njenu je res v trenutku "žal" (saj vem, da on še ne razmišlja tako) in potem me takoj poboža ali se stisne k meni.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.6.2010 21:17:38   
sonček33
Krtekxx, rada verjamem, da swe račun prazni s svetlobno hitrostjo. Lepo te je brat. Sem upala, da bo za vikend lepo vreme in bom šla na sankaško, pa žal ne bo tako.  Sem vidla, da ste užival ob Soči. Ej, daj popvej ti meni, kako je v Lepeni?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.6.2010 21:23:21   
sonček33
khurde, ja sej jaz ne bi en vem koliko varčevala, ker tudi nimamuser posted image , ampak vsaj nekaj ....

Tadž mahal to sem pa eno fajn knjigo brala o tem.. Pod marmornim nebom - priporočam.

Barba, Meta in Tine sta cukra.

Kiara...da ste se le fajn imeli. Slikice?

Krtekxx, dej nehi no s fuzbalom, klepetaj raje z nami.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.6.2010 21:43:44   
barba
Babe firbčne ... boste že vidle ... rabim še malo časa in čisto dokončno odločitev ... pol boste pa vidle user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.6.2010 21:50:30   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Babe firbčne ... boste že vidle ... rabim še malo časa in čisto dokončno odločitev ... pol boste pa vidle user posted image

A daj no...saj nisi menda pričakovala, da ne bomo firbčne.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.6.2010 22:05:00   
Ulla80
o barba! ful sta lepa!user posted image

grim na sladoled. dans sm mal vn iz štroma vržena user posted image se bo boljšuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?