khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde zdej ti en bomo dale miru ... glede faksa imaš pa prav..večina gre po liniji najmanjšega napora... redki ne ... amapk vačsih je na teh blesavih faksih res boljše vzet nekej an izi pa je, ker se ti prav nikjer en pozna, da si se trudil ja, sej je res, da se ne pozna, sam npr. mene ful zanimajo človekove pravice in pa nevladni in neprofitni sektor. in mam ogromno delovnih izkušenj, prostovoljnih, večinoma, na tem področju. in bi enkrat tut rada delala v tem, ko bi bila zaposlena. pol mam pa na našem faksu možnost izbirnih kot so npr. "mednarodno varstvo človekovih pravic", pa "evropsko varstvo človekovih pravic", "upravljanje nevladnih in neprofitnih organizacij", pogoj za une človekove pravice je pa predmet "mednarodni odnosi". pol se mi pa zdi, da "temelji prava" nikoli ne škodijo, če jih malo poznaš, pa da so "temelji evropske unije" za družboslovce v današnjem času skoraj mus... in smo tam... pri nekaterih teh predmetih je tudi do 4x (in še več) več dela kot na kakem drugem predmetu na fdv-ju. in se mi zdi skor bolj pametno to vzet, ker me zanima in ker bi v tej smeri tudi službo iskala en dan kot pa en predmet, kjer bom pol semestra poslušala (mal pretiravam), kako se na forum logirat. sej pol me niti ne čudi, da je toliko enih "negativnih" mnenj o fdv-ju, če je pa taka razlika med predmeti - res, ful ogromna razlika v količini dela in študija, kreditnih točk ti pa isto prinesejo.