Najki
|
Cer! Na hitro se malo javim. Zdej sem ze poln mesec non stop bolna, izgubila ze 3 kg od zacetka nosecnosti, samo zdej je mali ze 10 dni doma js pa na antibiotikih, tako da sem ze na pol zdrava. Danes sem prvic videla pikico v trebuscku in se ocitno ne da motit z mojimi boleznimi in pridno raste v varnem zavetju. Cist vesela . Jan mai se je odlocil, da ga poganjalcek ovira in zdej ze neki casa hodi vedno brez opore. Cisto prvic se je ze obracal, ustavljal, pocepal, dvigoval brez opore in prehodil celo stanovanje, kot da je vedno hodil sam . IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Oj, LP iz službe. Sej sam za en dan, ker gremo v nedeljo na dopust. Upam, vreme bo sicer mala katastrofa. Sonček, res ne vem, zakaj tako zavidam prfoksam njihov delovnik.... Govorjenje: a kdo že kaj reče poleg ta ma ba...ja ne. No, naša zelo dobro zna reči NE, po moje tudi takrat, ko misli JA. Pa bratca kliče DA pa MO. Pa še DOL zna rečt - no, to govorico verjetno samo jaz razumem oz. si jo tako razlagam ali prevajam. Jan Mai rece mama za hrano, nana za banano, muta za muco, lata za vrata, tata za vse moske , ta za vreci na tla, njegov najljubsi sport, ala za hvala, ajaja za spat, t-t-tut-ta za dudo, ato za avto. Potem je se kup besed in glasov ki jih se nismo desifrirali. Mene sploh ne klice .
|