khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha morm pa še to povedat, da jo zdaj upam pustit kjerkoli ker itak nikamr ne more a dej, ploha no drugače pa upam, da bo vse ok in da ima samo udarjeno. a ni en "rek", ki pravi, da otroke in pijance čuvajo angeli k se še tok lah zložijo, pa večinoma vedno dobro čez pridejo zvezdica, ste imel pa pestro pri zobarju isa ima 7 zob. od treh dni nazaj. prej je bilo skor pol leta nespremenjeno - 6. tko da si jih 16 sploh ne predstavljam, še manj pa kako jih umivat, k imam že s temi probleme mislim, ste pa čveke aja, kitajska tabela spola... sem nekje brala razlago in zakaj fali, mogoče na bibaleze, ko je bil en članek in je bil komentar spodaj, se ne spomnim v glavnem, komentiral je nekdo, ki se (iz pisanja razvidno) očitno spozna na sinologijo in je bilo razloženo, da mi, zahodni svet, to tabelo zelo simpl jemljemo, da v bistvu je pa treba vedeti, da se kitajsko novo leto ne začne s prvim januarjem in da drugače štejejo mesece kot mi in da se njihovo leto niti ne začne vsako leto na isti datum, tako da se tabelo lahko bere le, če poznaš vse te podatke.