Bauky
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Je pa naša zdaj že ene 3 dni taka tečkica. Naš tudi . Danes je sicer malo bolj, ampak včeraj pa predvčerajšnjem pa je bil . Skoz nekaj jokal, pa zaspan bil, pa ni mogel zaspat, jedel je sicer, ampak potem pa takoj spat.... ampak kako nek... samo na rokah, pa da ga nosimo... če se samo probamo vsedet je že jok.tko da sem bila na koncu dneva ko cunja in sem šla kar hitro spat, ob deveteih, kar pri meni ni navada,ko grem opolnoči skoraj zmeraj. hvala bogu, da je bil danes vsaj normalen dan, da sva šla lahko ven in je takoj boljš . sem tudi jaz pomslila na zobke, pa sem ga probala masirat, pa ni blo nič boljše.. tko da ne vem, zobki mislim da niso, drugo pa tudi ne vem kaj mu je bilo Ampak pred spanjem pa ga je potrebno še kar nosit... mislim, da se je kar že navadil tako, da se uspava... ampak meni pa to ni čisto nič všeč, ker je fant že kar težak za nosit. Če še trdno ne spi, in ga mislim položit v posteljico, se tako velike oči odprejo pa tak jok, da je kar rdeč... pa gremo spet potem nosit... itd itd. Če pa je fejst že zmatran, pa rata tečen, in ga dvignem malo spet ponosim in spi potem. Kako pa vaše uspavate... ali sami zaspijo ? Imate kakšno idejo, kako ga tega odvaditi.
|