dskubin
|
eni februarčki so pa res že pravi dedci pa babe Naš je s težo tam nekje v sredini, ampak vseeno največji/najtežji med našimi 3 otroci. Pa hranjenje nam tudi kr gre (no ja, ne je glih vsega, včeri sem poskusla malo polente - no go, špika po grlu ). Pri tasrednji sm pa sive lase dobila s hranjenjem, ona se je skor do 10m skor izključno dojila. Ma ni ji blo všeč nič. Sem kuhala in kuhala in eksperimentirala, pa nič. Me je že bilo prav strah, ko se je začel bližat moj odhod v službo. Ampak se je mogla prav sama odločit, da je začela jest, otroka ne moreš prisilit. Namazala ga še nisem nikoli, ampak pazim pa, da smo najkasneje ob 10:30 doma, pa pred 5to tudi ne gremo na plažo. Tko sem tudi s taprvima 2 delala, pa mi jih ni nikoli opeklo. Zna pa bit hudič ja, če te čas prehiti in si nekje na cesti na tem soncu - se mi pa vseen zdi boljš potem namazat, kot da bi bli otroci opečeni. Čeprav res svetujejo, da do 6m naj ne bi. Aja pa ne se jezit, če se kreme ne vpijejo, ne razmažejo dobro, to mora tako bit, mame smo narjene tako, da neki šparamo s kremo, samo to je pol, kot da ne bi namazal! Krema se mora videt