|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 12:11:39   
julieb
Tak pa je za nami prva noč doma.

Spali nismo kaj dosti, celo noč ga je nekaj črvičilo.

Na koncu sem probala malo spumpati mleka, da bi lepše steklo, hvala bogu tudi je in se je mali lepo najedel, popil skoraj vse brez zraka in zadovoljno zaspal.

Zdaj pa spimo ko klada, upam,da ga popoldan še spravim kaj k sebi. Dobrodošle ideje kako ga zbudim user posted image , da bo spal raje ponoči.

Nič gremo se malo pocartat.


_____________________________

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 17:00:41   
punsha
O, a je danes dan za pospravljanje user posted image . In to na valentinovo. Namesto, da bi nas naši dragi user posted image razvajali. Jaz sem bila tudi pridna. Kopalnica, spalnica, kuhinja je pospravljeno, v dnevni sobi moram pa še posesati in parket namazati, ampak mali spi tukaj, tako da moram počakat, da se zbudi. Pa se prav dobro počutim.
Po koliko časa spijo vaši sončki? Je kaj razlike med dnevom in nočjo? Pri meni večinoma je na 2 uri, ponoči pa kakor je. Sedaj nekaj dni nekje na 3 ure in pol. Me pa takoooo bradavice bolijo, da je za zmešat. Pa je že 7 tednov danes, odkar dojim, pa kar ne neha. Se trudim pri pristavljanju, da bo ja čim več kolobarja dobil zraven v usta... Kaj pa vem kaj delam narobe. Mogoče še vseeno premalo usta odpre. Sem poskusila mazat z Bepanthenom pa Lanolinom, pa sušim jih na zraku...pa nič ne pomagauser posted image . A ve vse dojite? Ali katera kaj dodaja?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 17:46:42   
gapii27
ojla

še mi se pofočkamo... nas tud že veselo krčki dajejo... danes je kr pestro cel dan... enkrat eden drugič drugi... bomo vidli ponoči kako bo... včiraj je blo ponoči ok... samo upam da hitro minejo krči .... jemo pa na tri urce

cawci

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 18:28:49   
bipi
Oj punce!

Punsha, tudi mene ful bolijo bradavice. Imam razpokane pa še kdaj mi kri teče. Ko potegne vidim zvezde ampak vseeno vstrajam. Moram rečt, da je že malenkost bolje kot je bilo na začetku v porodnišnici. Tam mi je bilo grozno, bolele so me ko hudič. Zdaj po 13 dneh je malo bolje. Mažem pa z lanolinom in prekrivam jih z neko kompresijsko gazico namočeno v lanolin pa je tudi od Multimam. To mi je do zdaj še najbolje.

Alen je na tri do štiri ure, ponoči pa kakor je. Dva dni ga že malo črviči ampak ni neke sile. Če bo hudo bom šla pa po Sab simplex. Mojemu prvemu je edino to pomagalo.

Rada bi napisala porodno zgodbo pa se mi sploh ne da. Upam, da bom jutri bolj pri volji.

Ali je katera od vas že peljala svojega dojenčka kaj na zrak. Jaz sem rekla, da bom počakala do sistematskega. Upam, da ga ne prehladim.

No, zaenkrat to. Bay

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 21:05:40   
ninček1
Hej hej!

Da se še jaz javim!

Glede spanja...isto.Lepo ga podojim in zraven zaspim in mi ga res ni za budit. Čez dan spi v zibelki in upam, da bomo tudi ponoči počasi spali v zibelki, vendar mi je zaenkrat najbolj komot, da je kar zraven mene.

Dojimo se na tri ure ponoči, včasih nam rata na 4 ure.

Krče ima že od tretjega dneva naprej, pomaga, da ga nosimo in kapljice antiflat.

Bradavice- ko potegne vidim zvezde a tudi jaz vztrajam. Kaki dan vmes si izčrpam mleko in ga dam po flaški, naslednji dan spet dojim.Ne vem zakaj mora to tako boletuser posted image .Sem probala vse od lanolina, multi mum komprese, vendar mi nič kaj ne pomaga.Danes sem kupla še kremo od aventa, da vidim, če bo mogoče to kaj pomagalo, vendar dvomim.

Dajem tudi dodatke, ker poje res ogromno.Na dve uri jemo čez dan.

Bili smo že na sprehodu...danes in včeraj, ko se je malo sonce pokazalo.

Nasplošno....sem totalno izčrpana.To nočno nespanje me totalno zdeluje.Čez dan sem okej, pol proti popoldnevu pa bi lahko v nezavest padla od utrujenosti


_____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: FEBRUARČKI 2010
14.2.2010 21:35:59   
zirafa76
pozdravček še od mene..

no, tudi pri nas je podobno, malo več spi zadnje čase, ima malo zamašen nos, to je verjetno pokasiral od naše tavečje, ampak pumpica zaenkrat pomaga in kapljice za novorojenčke...ponoči še vedno na tri ure, upam, da kmalu ujame ritem, ker čez dan pa res večinoma spiuser posted image ..bi si želela, da je obratnouser posted image , da bi tako spal ponoči..

bradavice..
Meni osebno za bradavice najbolj leži krema od Aventauser posted image , sem jo uporabljala že v prvi user posted image in nisem nikoliimela težav z bolečinami, tokrat sem v porodnišnici pridelala ostro skoraj brazgotino od elekt.črpalkeuser posted image , da sem videla zvezde, ko je user posted image potegnil, ki pa je po dveh dneh izginila, krema je res super, vsaj zame..user posted image

Je pa res tudi pomembno pristavljanje, ker se lahko zgodijo ravno te boleče in krvave bradavice...priporočam branje o dojenju, je objavljeno nekaj dobrih člankov tukaj na ringaraja, pod temo dojenje...user posted image

sprehodi

mi smo bili par dni po rojstvu zunaj, tukaj so mi povedali v p., da lahko grem takoj, če je zdrav, donošen,če je sonček, samo da ne piha ali sneži in podobno..je pa res, da je moj user posted image malo pretiraval in prišel čisto zmrznjen domov..ampak user posted image je kar zdržal...
tudi danes smo bili zunaj, je bilo prijetno, no nad 0 stopinj, pa sonček, pa smo šli okoli...

no, pozdravčekuser posted image

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 8:04:46   
MATEJKA_
no, naš nos je pa vedno hujši. mu vsako rundo s fiziološko čistim, ampak to je pomagalo samo prva dva dni, ko še ni bilo tako kritično. od takrat dalje mu poleg tega še z ono zadevo na baterije (iz lekarne) ven žnodre vlečem. saj dobim marsikaj ven, ampak žnoder še ostaja nekje globoko noter. očitno se še ga ne bomo tako hitro rešli. no, smo pa vsi 4 žnodravi, tako da...

bradavice - tokrat hvalabogu nimam problemov, so še "natrenirane" od prejšnjič očitno user posted image

krči - pri pii nam sab simplex sploh ni pomagal, kuminov sirup je bil zakon. tokrat ga v lekrani niso imeli, so nam dali (v mb lekarni) sirup od lj lekarn in je kar fajn moram rečt.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 8:50:48   
valentinčica30
Živio!

tudi mi spimo ponoči trije v postelji, predvsem zato ker mami med hranjenjem vedno zaspiuser posted image user posted image user posted image . Krčev še nimamo HB. Tudi zunaj smo že bili in šli skupi nakupovat. Življenje se nam počasi vrača v normalo in jutri bomo stari že 14 dniuser posted image user posted image user posted image .
Bradavice, ja bi se dalo razpravljat. Nimam tako zelo razdraženih kot ve, vendar kak dan je za po..user posted image . Predvsem zarad tega ker naš junak podnev zelo mal spi, ogrooooooomno je in me vse to visenja na bradavici total uniči.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 10:00:55   
mucica2

kljub temu, da sem še vedno nosečka (user posted image noče vnuser posted image user posted image user posted image ), bi imela samo eno vprašanje,
iin sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

upam da se sploh razume kaj sm hotela vprašat, hehe...

v upanju da se vam kmalu pridružim...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 10:50:43   
zirafa76
mucica....
ne, to nič ne pomeni...glavno je, da ko rodiš, naravno ali CR takoj začneš z akcijo ali črpanja ali pa takoj k prsim...od začetka mogoče ne bo nič ali par kapljic, drugi, tretji dan pa bi že moralo nekaj ven...tudi povečanje prs nima nekega velikega pomena, enim se povečajo, enim ne, pa ravnotako dojijo, čeprav je res, da s povečanjem prsi povezujejo mleko, saj gre za celoten proces priprave na dojenje...
ampak nič bat, porod je tisti, ki sproži mleko, da signal, da se proizvodnja odpre...user posted image

pa upamo, da se nam pridružiš kmalu

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 11:09:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

mucica....
ne, to nič ne pomeni...glavno je, da ko rodiš, naravno ali CR takoj začneš z akcijo ali črpanja ali pa takoj k prsim...od začetka mogoče ne bo nič ali par kapljic, drugi, tretji dan pa bi že moralo nekaj ven...tudi povečanje prs nima nekega velikega pomena, enim se povečajo, enim ne, pa ravnotako dojijo, čeprav je res, da s povečanjem prsi povezujejo mleko, saj gre za celoten proces priprave na dojenje...
ampak nič bat, porod je tisti, ki sproži mleko, da signal, da se proizvodnja odpre...user posted image

pa upamo, da se nam pridružiš kmalu


hvala user posted image

glede zadnjega stavka, pa jaz tudi...čimprej user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 11:48:04   
Kati81
Dobro jutro oz dober dan!

Pr nas je tud še nosek zamašen pa še malo kašlja za povrhu, ja ni kaj če ma pa veliko sestrico, ki vse prinese. Patronažna pravi da bo tako bolj odporen, upam da res.

Dojenje - pri nas je tako da dojiva se ne, ker pač ne gre, si pa jaz mleko črpam, tako da čez dan dobi moje mleko po flaši, ponoči pa novalac. Pa se zaradi tega sploh ne sekiram, pri Kaji je bilo še slabše pa je zrastla v super punco in ji nič ne manjka.
Tko da če katera ne bo imela mleka se sam sekirat ne, ker je za otroka to še slabše.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 12:35:38   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2


kljub temu, da sem še vedno nosečka (user posted image noče vnuser posted image user posted image user posted image ), bi imela samo eno vprašanje,
iin sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

upam da se sploh razume kaj sm hotela vprašat, hehe...

v upanju da se vam kmalu pridružim...



tretji dan po porodu bo naval mleka....meni je po tleh canjkalo, ko sem si zobe pralauser posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 12:51:55   
punsha
ojla user posted image
ura še 13 ni, jaz sem pa že vsa zmatrana. Moj mali toliko bruha, da je prav grozno. Samo perem ves čas. Najprej je, potem ga zvija po trebuščku, nato bruha, se preoblečeva, pa je zopet lačen in zgodba se ponoviuser posted image . Na teži sicer lepo napreduje, tako da mi ni nič jasno. Se preveč naje, da potem bruha? In potem ko bruha bi on spet jedel, naj mu spet dam al kaj? Uf joj, naj se tole že neha. Se mi zdi da je vse skupaj eno samo hranjenje. Sedaj spet je na uro in pol podnevi. Če pa takoj ne dobi, je pa taaaak jok, da je joj.
Takrat, ko je pa vse vredu, ko ga ne zvija, ko ne bruha, je pa takooo fino. Tolk je fleten. Gleda okoli in dela take face na obrazu, da se mu lahk samo smejiš. In pa teli nasmehi, ki mu ratajo user posted image . Ja, res je lepo imeti dojenčkauser posted image
Mi smo bili tudi v soboto zunaj. V pestunji sem ga imela. No, če bo zunaj lepo, bo pa treba počasi kar voziček pripravit. Komaj čakam!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 12:52:46   
punsha
mucica, nič ne skrbi, mleko pride. Boš videla, še čisto trde prsi boš imela ob navalu user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 13:07:07   
ninček1
O punsha, isto kot pri nas!Za znoret.Sploh več ne vem kaj naj.Danes na netu iščem info kolko je sploh normalno da poliva.Meni se zdi kot da mu gre vse ven.Potem je spet lačen in spet jovo na novo, isto kot praviš, skoraj vsako uro.Jaz sem zaradi tega že čisto fertig, samo piše, da če ne joče zraven in lepo pridobiva na teži, da je vse okej.Treba je vsakič kupčka podirat, samo kaj ko mi zaspi na joškiuser posted image , pol pa mi ga ni za budit....
Sem pa si danes naročila tehtnico(10 eur na mesec je izposoja, pa domov ti jo prinesejo), tako, da bom malo kontrolirala težo, ker me res že skrbi.

Prej ko sem ga nahranla in je kupček podrl ni niti enkrat polival, pred tem pa enih 5 x in to konkretno....za pop....



_____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 13:19:39   
punsha
o ninček, a 10 eur pride izposoja tehtnice. To pa ni veliko. Sem tudi že premišljevala o tem, pa sem si mislila, da bom še bolj paničarila, če ga tehtam. Ampak je pa fino, če ga stehtaš preden je, pa potem ko neha jesti, tako bi vsaj vedela, koliko je pojedel in ali je sit. Včasih potem že tudi ne vem zakaj je ves čas, ali ni mleka ali kaj. No ampak če bruha, potem mleko jeuser posted image . Če ne drugega, bi videla če preveč poje. Uf... Kje pa si si izposodila tehtnico?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 13:24:23   
punsha
sem našla na baby-nega. Ma zdej si mi pa skomine naredila za tole tehtnico. saj sploh ne vem. A preveč paničarim...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 13:32:09   
punsha
no pa še enkrat jazuser posted image
sem si naročila tehtnico. Toliko da bom vsaj vedela če je kaj pojedel, oz. koliko je izbruhal in če se lepo redi...
No bomo videli kdaj jo dobim. Jaz bi kar takoj user posted image . No saj piše od 1-3 dni.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 14:39:56   
bipi
Bogice tiste, ki vam polivajo dojenčki. Dobre ste. Jaz bi bila verjetno čist panična. Upam, da vam to polivanje mine čim prej.

Zanima me kako povijate svoje štručke. Ali imate povijalne ali ste brez?  Pri nas še kar na široko povijajo. Sicer je imel oba kolka 1a ampak so mi vseeno v porodnišnici rekli, da naj mu dajem še eno pleničko med nogice, vsaj do prvega sistematskega, ki bo točno čez en teden pri starosti treh tednov. Komaj čakam, da vidim kako napreduje.

Se mi zdi, da je v 14 dneh že tako zrastel. Pa ne po velikosti ampak po pogledu, obračanju glavice in podobno.

Se mi zdi, da se je začelo tudi na tej strani malo dogajat. Ste kar pridne.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 15:56:10   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2


kljub temu, da sem še vedno nosečka (user posted image noče vnuser posted image user posted image user posted image ), bi imela samo eno vprašanje,
iin sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

upam da se sploh razume kaj sm hotela vprašat, hehe...

v upanju da se vam kmalu pridružim...



tretji dan po porodu bo naval mleka....meni je po tleh canjkalo, ko sem si zobe pralauser posted image user posted image user posted image .




Ja, meni tudiuser posted image


_____________________________

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 16:30:12   
Kati81
Plenice - jaz uporabljam samo pampersko  in nič povijalnih HB, ker se mi ne bi dalo še s tem ubadat.
Kolke imamo 1a, tko da ni potrebe po širokem povijanju.

A katera uporablja plenice moltex ? Kakšne so? Jaz sem kupila danes en paket, za sprobat sam so šele 3-6kg, mi pa uporabljamo še vedno 2-5kg in še te so skoraj da velike, tko da bodo tidte moltex še malo počakale.


(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 17:59:20   
Zofy
Dan!
Vidim, da se začenjajo prvo problemčki... polivanje, krčki...

Pri nas tudi kaže, da so se krči pričeli. Včeraj nisem nič posebnega jedla, pa je malega celo noč zvijalo, tudi čez dan je bolj malo spal, ker ga je reveža zvijalo. In ker se toliko napenja, mu je še popek zakrvavel. Bogec. Sem pa šla danes v lekarno po Bio gaia kapljice. A jih katera uporablja, pomagajo? Jaz bom probala najprej to, če ne bo pomagalo, bom šla na klasične kapljice iz janeža in podobnih zelišč. Glede na to, da so to probiotične kapljice upam, da bo tudi kakat pričel normalno. Včeraj sem ga mogla že ob 1h zjutraj preoblečt in previt, ker mu je šlo vse mimo, pa sem ga nazadnje previla okoli 23h. No, zjutraj ob 6h je tudi že smrdel ko pok, bil je čisto pokakan.

Pa nosek ima še kar zaprt in slabo diha ponoči in se zato zbuja. jaz mu s fiziološko čistim pa aspiratorjem na vdih, pa ni ič kaj boljše. Nič kaj ven ne povleče, čeprav zadeva pri 2 letni hčerki super delujeuser posted image .

Kar se pa polivanja tiče, pa imamo tokrat srečo. zaenkrat Matej ne poliva. Je pa polivala Julija. In pomaga podirat kupčka. Samo kupčka je treba podret sredi dojenja, ne na koncu, ker na koncu je že prepozno - se preveč nažre in ko podre kupčka jim še mleko ven flikne. Baje polivanje ni problematično dokler ni to bruhanje v loku, pa dokler otroček lepo pridobiva na teži. kar nekaj mojih prijateljic je imelo "polovančke", pa ni bilo nobene panike. Edino zoprno je, ker moreš pazit, da se ne zmoči, ker je pol treba celega otročka preoblečt. One so kar podojile tamal in jim šle nad umivalnik kupčka podiratuser posted image .

Ok, zdaj se pa spet oglaša moj falot, al je lačen al pa so krčki.. Držte se!!

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.2.2010 18:00:23   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

A katera uporablja plenice moltex ? Kakšne so? Jaz sem kupila danes en paket, za sprobat sam so šele 3-6kg, mi pa uporabljamo še vedno 2-5kg in še te so skoraj da velike, tko da bodo tidte moltex še malo počakale.



jaz sem poskusila, so dobre. za fantke sicer ne vem, ekr sem to poskusila pri Juliji. Samo jaz sem pol kar navadne od Muellerja kupovala, tudi zdaj jih imam. Za ponoči pa Pampers.


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: FEBRUARČKI 2010
16.2.2010 9:12:32   
valentinčica30
Mi HB nič ne polivamo, jemo pa kljub temu non stop, sploh podnevi, je mali pravi požeruh.user posted image user posted image user posted image
Podnevi spi zlo mal ponoči pa se še da shajat, sicer pa vse smo to želele, moramo biti bolj pazljive z željami ziroma bolj natančneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?