Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ali vaši malčki tudi toliko glasov spuščajo? Sploh hecen je zvečer, ko gre v posteljico. Tam se pa enkrat oglaša kot konjiček, potem kot ovca, račka, pujsek, murnček... ja vse sorte glasov ima
mu misliva odpreti, ampak še ne veva kje. Se mi zdi zelo fino da ima kje. Pa gor bo dobil pač nakazano kar je zanj - denar od občine, potem od socialne (za paket sem vzela denar), pa pač otroške doklade... potem pa pač kar pride še tako za zraven - ob rojstnem dnevu, pa kaka babica in dedek kdaj kaj prispevata... Samo res ne vem kje se kaj splača. Dobro da je moj
.

v rokah. Se imate prav lepo!
, bo zgleda treba sling nabavit.
. Sem kot en zombi in ne vem kje se me kaj drži. Pol pa komaj zaspimo in ob šestih zjutraj zopet hranjenje
. Še vedno ju morem zbujat za hrano, čeprav smo se začeli lepo redit (30-40 na dan). Zdej imata oba več kot 2500 in upam, da ko pridemo na tri kile, da ne bo treba več zbujat.
, zgledajo pa tudi
, se ni G prav nič potrudila s šivanjem, najhujše od vsega pa so moje ragade na bradavicah - isti
Bom zelo vesela vsakega nasveta, meni pri taprvemu ni uspelo najt nič, kar bi res pomagalo. Pa sem vseeno vztrajala in ga dojila do 9m, ampak pri temu nikoli uživala, ker sem vedno videla zvezde. Sele pri hčeri sem videla, kako je lahko to opravilo prijetno, zdej pa spet ta
.