Bauky
|
Lep pozdravček, punce... En leeep čas se vam nisem javila.... mislim, da od poroda nič več... ampak pa vas ves ta čas redno spremljam in ugotavljam vsak dan sproti, kako so si naši malčki podobni v vseh stvareh. Zraven ko vas prebiram , se včasih kar smejem dogodivščinam vaših malčkov in malčic, ker so popolnoma enake kot pri nas ... pa je to, spanje, kakanje, papanje, smejanje, sitnoba... ipd. Danes sem pa si organizirala čas tako, da vam lahko tudi malo napišem - prebrala pa sem vas tudi že ( se včasih prav vidi kakšno vreme je zunaj, včasih več, včasih manj postov) No, da vas malo spomnim ... Rok se je rodil 18.2., tehtal je 3210g, in 53 cm pri 1. mesecu je imel 4285 g in le 54 cm ( čeprav sem ga jaz doma namerila 56 cm) pri 2. mesecu je tehtal 5330 g in šele takrat meril 56 cm po zdravnikovo . No, po merah ne zgleda velik fant ... (za razliko od drugih tukaj gor ... a ne , zimska), ampak je pa kar debelinko za videt, sploh podbradek ima tak, kot kakšen tastar, pa "klobasic " ma tud velik... No, vglavnem smo se vsi skupaj našli .. in ponoči že od začetka kar spimo.. 1x se sicer zbudimo okrog 4 zjutraj za jest in potem spimo dalje... tako da je kar fajn in se midva lahko kar naspiva zraven. Kopanje - midva ga kopava vsak dan zvečer okrog pol devete ure in v vodi ful uživa, potem pa se na veliko najemo in zaspimo, kot sem rekla do ca 3-4 zjutraj. Pred kopanje pa ga ne hranim, mi je tudi patronažna rekla tko - je včasih skoraj bolj lačen kot sit ko se gremo kopat. Da ne bom predolga... bom še kaj napisala .... zdaj pa moram it... duda ven pade med spanjem in je ihta...
|