Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Se mi je tako fajn zdelo, da sem še jaz prišla vas pozdravit in sporočit novičko: midva pričakujeva konec decembra
, pa dva poba imaš, a ne? Sicer smo pa vsi ob petkih kako uro špricali, samo res, da pri nas šele v srednji šoli, prej si nismo še upali. Saj veš, da zunaj trava raste in so mulci vsi zmešani...pa maj je mesec ljubezni...sigurno je do ušes zatreskan v kakšno punco, pa posedajo po klopcah celo dopoldne
takoj oblečem in zrihtam in greva v naročju dol v garažo.. in kaj vidim ... nič... ni avta in ni vozička, ki je bil seveda v avtu... ga je pa moj danes edinkrat vzel za v službo... in to glih takrat ko misli človek it ven na zrak.
Ja, nč, smo ble pa pred hišo, jst Roka v naročju ona pa z vozičkom in se menimo... ziher ene 20 min, me je roka že tko bolela, da sem mogla it kar not.
še krče? Jaz sem zdaj kupila BipGaia in mu ful pomagajo. Je pa res, da prdi ko nor