vaney
|
Naši madam smo pa danes usposobili igralni center in je zaenkrat vsa srečna v njem...dokler se ji da, telovadi, ko ima dost, da vse 4 od sebe in spi ko ubita...familija pa hodi mimo nje in me gleda čudno, če nimamo postelje, da mora naše dete spat na tleh (ima spodaj dvojne puzle). Včeraj sva si z možem privoščila dopoldanski šoping po Nm in je Anže dobil nove a la Teva sandale, može nekaj ternirk in majic, jaz eno Adidasovo trenirko, potem sva pa podlegla vsak svoji obljubi in sva si oba kupila IcePeak jakno. Sicer je bila vsaka 70€, ampak pravijo, da je vredna tega denarja, upa, da ne lažejo. Drugače sem bila pa že v sredo v šopingu za otroke (v Tomas Sportu imajo fajn znižanje otroških tenisk) in je Anže dobil Adidasove teniske, ker imamo od Nike že skoraj vse modele in mu ne grem spet istega kupit, pa Crockse je dobil, Daša take male mehke supergice , na koncu sem pa zavila še v Kik in se izživljala nad roza barvo Zdaj dam pa lahko uradno mir, ker me bančna kartica grdo gleda No, za dober zaključek tedna sem šla pa včeraj po doooolgem času ven s kolegicami. Domov sem prišla enkrat po 2. uri zjutraj, ampak je bilo vredno. Anže ima sicer neke napade trme zadnje čase in se je od 4h-5h zjutraj drl kot da ga iz kože dajemo, pol je Daša protestirala, tako da sem spala dobre 2 uri in sem malo boga, ampak bom danes nadoknadila (upam). Je pa res pasalo po dolgem času biti malo v izključno odrasli družbi ob dobrem kozarčku