Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mene pa zanima če je tuki kakšna nosečka iz Postojne in okolice za skupno kofetkanje in kasneje tudi sprehode z našimi ??? Mogoče kakšna hodi v MŠ v Postojno?
RE: Nosečke iz Postojne in okolice 9.2.2010 18:10:55
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pozdravljene
Mene pa zanima če je tuki kakšna nosečka iz Postojne in okolice za skupno kofetkanje in kasneje tudi sprehode z našimi ??? Mogoče kakšna hodi v MŠ v Postojno?
RE: Nosečke iz Postojne in okolice 1.3.2010 17:52:07
miska333
Aja že? Super ...jst bom mogla pa še dolgo čakat do vozičkanja...Sem pa vidla, da po Postojni kr mrgoli dojenčkov...takoj ko je sonce pridejo vozički na plano :)
RE: Nosečke iz Postojne in okolice 3.3.2010 14:22:31
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: miska333
Aja že? Super ...jst bom mogla pa še dolgo čakat do vozičkanja...Sem pa vidla, da po Postojni kr mrgoli dojenčkov...takoj ko je sonce pridejo vozički na plano :)
RE: Nosečke iz Postojne in okolice 25.3.2010 11:01:41
Anonimen
no lana70 verjetno že veselo crta in preživlja lepe dni s svojim jaz bom mogla pa še en čas počakat,na maj in ti miska333 tudi.ma bo hitro mimo.
a drugače smo samo me v pričakovanju iz notranjske???Lahko bi se nam pridružile tudi kakšne iz okolice npr.iz Pivke,Ilirske Bistrice ali Cerknice,celotno območje.
Ali pa kakšna mamica ki je že rodila in crta tako kot lana70.Da gremo na kakšno tortico
RE: Nosečke iz Postojne in okolice 16.4.2010 20:04:03
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
no lana70 verjetno že veselo crta in preživlja lepe dni s svojim
Drage moje, točno 9.3. se je Živa odločila, da prijoka na ta svet...jaz pa v tistem metežu sama z avtom v porodnišnico,ker mi je ponoči odtekla plodovnica, kriza!! No, mi se veselo cartamo, danes sem videla, da je po Postojni že vse polno vozičkov ...no, kakšna tortica bi pa res lahko padla. Aja, pa jaz sem bližje Pivki, kot Postojni :))...no, med Il.B. in Postojno....
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?