PapuaNG
|
jutro, spali do pol osmih, končno. No, mali se je že prej zbudil pa razgrajal po posteljici, ampak sem samo babyfon ugasnila Danes sem pa spet cel popoldan sama doma...upam, da bo lepo vreme. IZVIRNO SPOROČILO: petra a maja-kao ni fajn da ne hodi po kolenih ampak puza ko krokodilček, da naj ga vzpodbujam da naj hodi po kolenih, pa da ni fajn da je skoz na nogah, pa da še ne sme hoditi-saj ne hodi, naredi sam nekaj korakov ob posteljici in sedežni, pa naj ga navadim vstajati iz počepa, ne da gre najprej na kolena in se nato vzdigne Nam je fizioterapevtka pokazala, da je ta način-da gre najprej na kolena, potem pa da na stran eno nogo, nato še drugo, pravilen. Ker se tako tudi mi najlažje dvigamo, če sedimo-najprej gremo na kolena, potem ena noga in nato še druga. Problem je samo, če se iz položaja na kolenih z obema nogama naenkrat hoče dvignit tako, da jih stegne - tu gre potem za ekstenzijski vzorec. Da se dvigne na kolena, pa lahko probaš, da mu dvigneš trebušček, ko se začne plazit. Sej bo parkrat probal, pa ugotovil, da gre tako ful hitreje kot po 'krokodilje'.
|