|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hitro se podpiši
17.2.2010 22:43:16   
zmajaz
Se strinjam z UmpoLumpo - dobil si pač eno dobro idejo, ampak je ŽAL nisi znal pravilno predstaviti, zato uporabniki pač niso mogli deliti tvojega navdušenja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: hitro se podpiši
18.2.2010 7:42:11   
urosmaribor
oprosti če sem te z čim prizadel,zmotilo me je to,ko si naredila oziroma napisala,kot da že zbiramo denar za nekoga,jaz sem pa dal le predlog in le z vami bi lahko uspel seveda z vašo pomočjo bi to zaživelo sam brez vas nemorem,me pa veseli da sem ze na drugem portalu vceraj poskusil in odziv,je dosti svetlejši,ti tebe sem pa izpostavil zato,ker si na tak način pristopila,preberi svoj post v celem nisi imela ene pozitivnosti,le temne misli,namesto bi sprejela lepo in bi se vsi skupaj pomenili,saj nebi nardil zase nic,vse slabe stvari bi skupaj rešili.
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

sploh ne vem kaj me izpostavljaš...
jaz nisem mislila nič slabega, samo povedala sem ti, da si narobe začel.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: hitro se podpiši
18.2.2010 7:53:17   
urosmaribor
Pa pustimo zdaj to prepiranje,samo glejte svetlo plat,glede poštenosti je tak,kot že piše nemislim jaz sam to počet,jaz želim da vsi skupaj to nardimo,in se na nek način tudi osebno srečamo,tako da se razume,da nebo kr tak na blef in da nebo prevar,kajti brez zaupanja to ne gre,podpise sem pa želel zbrat zarad tega da vidim koliko nas je,in kot je pisalo na zacetku,da se podpisite tisti ki imate sočutje so soljudi,samo to je bilo vprasanje in bi se z lahkoto podpisali,jaz bi pa na boljsi in lepši način pripravil predloge in moj namen predstavil,ampak ni šlo ker ste kr hoteli vedet čeprav sem dal vprasanje le KATERI IMA SOČUTJE DO SOLJUDI,in podpis bi zadostoval,nato bi pa si vzel dan ali dva in vam predstavil,kaj bi nardil,vaši predlogi in izboljšave bi pa bile dobrodošle,če bi bil odziv dober bi pa tudi bil v kontaktu z moderatoko,ker sva se vceraj ze menila,in bi tud ona podprla akcijo.Nemislim pa na goljufijo,ker ste tukaj tudi vi in vi bi vse določali nič nebi nardil sam,ampak le z vami in z vašim dovoljenjem.

(odgovor članu urosmaribor)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?