|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sejem rabljenih oblačil v LJ? 19.2.2010 15:09:52
|
|
|
|
Klemy82
|
imaš zs
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 19.2.2010 15:10:31 >
|
|
|
RE: Sejem rabljenih oblačil v LJ? 19.2.2010 19:59:53
|
|
|
|
lilica
|
mene tudi zanima, prosim
|
|
|
|
|
RE: Sejem rabljenih oblačil v LJ? 19.2.2010 20:06:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Namesto sejma lahko obiščeš tudi trgovino.
|
|
|
|
|
RE: Sejem rabljenih oblačil v LJ? 19.2.2010 22:14:19
|
|
|
|
lilica
|
Sem mislila sejem, kjer lahko prodam otroško opremo in oblačila, ne kupim. Kje so trgovine pa vem.
|
|
|
|
|
RE: Sejem rabljenih oblačil v LJ? 19.2.2010 22:19:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilica Sem mislila sejem, kjer lahko prodam otroško opremo in oblačila, ne kupim. Kje so trgovine pa vem. Pa saj na Sezamovem sejmu lahko prodajaš "Vsako tretjo nedeljo v mesecu se na tržnici v Šiški zbere ogromno družin iz vse Slovenije. Tam lahko otroci in starši prodajajo, kupujejo ter menjajo igrače, opremo in knjige. Sezamov bolšji sejem je namenjen predvsem otrokom, saj tam lahko kupujejo, prodajajo, menjajo ali podarijo vse, česar ne potrebujejo več. To so otroška oblačila, obutev, zimska športna oprema, knjige, igrače in ostale drobnjarije."
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDeklica Mei umrla po genskem zdravljenjuŠestletna deklica Mei je umrla sedem dni po eksperimentalnem zdravljenju redke genske bolezni. Primer, ki sta ga razkril...
Zadnje s foruma
organizirano praznovanje rojstnih dnimuškaMoja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem.
razni Tuši in bovlingi izvzeti!
res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločivaPriporočam bazenu (kje?) (
11%)

Priporočam na prostem (kje?) (
21%)

se tudi sama zanimam in iščem (
5%)

iščemo sami (
4%)

nikoli se ne udeležujemo (
8%)

nisem iz vašega konca (
51%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!