Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem mamica novembrskega kostanjčka 2009 in ne morem verjeti, kako čas beži! Lepo čvekajte in uživajte v nosečnosti!
ne pride v nedeljo. Testa še nisem opravljala, ker še je prezgodaj. Punce držite pesti. Lep pozdrav vsem
ja ena mora biti a ne, da se še ostale opogumite. Dve črtici sem zagledla 2 dni nazaj in sem bila zelo vesela. Uspelo nama je v 4 krogu, doma pa že imam dve punci.
znakov, imam boleče prsi in zatečene, veliko hodim na wc, v trebuhu me občasno špika in imam občutek kot da bo vsak čas prišla M, v ustih imam čuden občutek in sem skos žejna.
.
. Ampak nimam kaj, tko pač je če ti ginekologinja dela vsakih 14 dni.
No, uspelo nama je v četrtem krogu po IMN.
.
...in še kar verjeti ne morem, da bom spet med novembrkami
- Zadnjo
sem imela 17.1., pregled pa imam 18.3. in že komaj čakam da dobim potrditev
. Drugače pa imam že zelo boleče prsi, vsake toliko časa špikanje v trebuhu in pa tudi že rahlo slabost, ob vsem tem pa sem še obležala - verjetno s prehladom.
19.3.10