Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Preveč Vsak dan tablete proti srbenju pa velikokrat na antibiotikih, potem pa še tri kreme na dan, pa nič ne pomaga bom celo življene živela z grdimi rokami Kar je pa lekadolov ipd. pa malokrat, močnejših protibolečinskih pa ne jem.
o boga reva, vem kok je to, sem bila zaradi srbenja v bolnici ...pa en kup tablet in maž ...pa nič ni pomagalo
Zdaj si pa predstavljaj, da te tako srbijo oči in da imaš take bolečine in spuščaje tam, pa nihče ne zna pomagat.
Gina Čisto vem kako je, jaz sem tudi vsak mesec tam pa ne ugotovijo kaj bi bilo to Jaz sem se že precej navadl, drugi pa ne včasih se počutim kot da sem gobava Pa eno , za veliko zdravja.
poznam to....sam sem nekak uspela premagat to srbenje in izpuščaje...koža zdaj ko pri dojenčku :)
Preveč Vsak dan tablete proti srbenju pa velikokrat na antibiotikih, potem pa še tri kreme na dan, pa nič ne pomaga bom celo življene živela z grdimi rokami Kar je pa lekadolov ipd. pa malokrat, močnejših protibolečinskih pa ne jem.
o boga reva, vem kok je to, sem bila zaradi srbenja v bolnici ...pa en kup tablet in maž ...pa nič ni pomagalo
Zdaj si pa predstavljaj, da te tako srbijo oči in da imaš take bolečine in spuščaje tam, pa nihče ne zna pomagat.
Gina Čisto vem kako je, jaz sem tudi vsak mesec tam pa ne ugotovijo kaj bi bilo to Jaz sem se že precej navadl, drugi pa ne včasih se počutim kot da sem gobava Pa eno , za veliko zdravja.
poznam to....sam sem nekak uspela premagat to srbenje in izpuščaje...koža zdaj ko pri dojenčku :)
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?