reckova
|
Čebela je pa res dober dan. Ej, tak nas je zasnežilo, zdaj pa so nam prišli montirat zimski vrt. Pa sem mislila, da jih ne bo, ko je tak sneg...no fantje že ropotajo. Jure spi, moj je "nadzorni", jaz pa na rr . Drugače smo ok, čakamo na lepše vreme. V torek smo bili pri P, je Juretu full lulček otekel...no, nič strašnega-pamperske so krive . je že boljše. Drugače nič kaj novega, vas spremljam, samo res ne utegnem nič komentirat. Vesela sem za katjušo, da se bodo odselili. Mi smo v svoji hiši in si zelo težko predstavljam, da bi morali biti pri katerih starših doma. Je hudo, ko se odseliš, ampak pol se pa navadijo. Mi je ravno zadnjič moj ati rekel, da se je zdaj tak navadil, da je sam, da bi se že težko navadil spet na džumbus. Je pa mi zadnjič potožil, da ne bi rad da se hiša proda ko bo umrl pa to. Kaj pa mu naj rečem? Kaj jaz vem kaj bo potem? Sem mu samo rekla, da naj ne razmišlja toliko o tem pa da naj se veseli življenja in vsega. No, rezervirali smo dopust...gremo na Rab (mobilne hiške) isti termin kot Tamika-mogoče se vidiva. Sva iskala in iskala pa se nama je to zdelo najboljše, pa da je mivka. Nimam želje cel dopust samo juretu rane zdravit, na mivki pa lahko pade pa mu nič ni. joj, kje je še dopust. Še moram prej par izpitov naredit, pa diplomo napisat...pol po dopustu pa v lov za službo. Evo, obljubim, da se bolj pogosto javim....lp iz maribora
|