Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
So vam pravilno napovedali spol vašega malčka... 4.3.2010 16:55:27
Božička09
Zdravo,
najprej vsem čestitke za male sončke, ki vam lepšajo dneve
Kot drugo se opravičujem, če bi ta tema morala biti kje drugje, a mislim, da mi boste ve znale najbolj pomagati. Zanimate me predvsem tiste mamice, ki so vam pri pregledu NS napovedali spol otroka.
Je bila napoved pravilna? In, če vam ni odveč, bi prosila še za priimek ginekologa, oziroma vsaj kraj, kjer ima ordinacijo Meni je namreč ginekologinja med NS precej prepričano povedala spol, pa potihem upam, da se ni zmotila
RE: So vam pravilno napovedali spol vašega ma... 4.3.2010 17:06:36
MC09
Nam na NS ni mogla dr. Strahova povedat, se ni vidlo, na morfologiji pa je prav povedal, da bo . Je pa tudi na nekem stoletnem koledarju glede na čas zanositve in let mamice prav pokazalo, sem za par kolegic pogledla in je blo tudi točno.
RE: So vam pravilno napovedali spol vašega ma... 4.3.2010 18:40:37
Hanuši
Tudi mi smo bili pri dr. Strahovi in se ni videlo, je rekla, da pove, ampak samo, če je po njenem 100%. Na morfologiji je napovedala in imamo malega razbojnička.
RE: So vam pravilno napovedali spol vašega ma... 4.3.2010 20:35:25
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Zanimate me predvsem tiste mamice, ki so vam pri pregledu NS napovedali spol otroka. Je bila napoved pravilna? In, če vam ni odveč, bi prosila še za priimek ginekologa, oziroma vsaj kraj, kjer ima ordinacijo
Dr. Strahova (leta 2005 v Domžalah) je na NS pravilno napovedala, da bomo imeli . Moja ginekologinja, dr. Demšarjeva v ZD Šiška (Ljubljana) je pa na morfologiji obakrat (1997 in 2005) napovedala .
RE: So vam pravilno napovedali spol vašega ma... 4.3.2010 20:45:48
buči
Tudi meni so se zmotili, so do 8,5 meseca govorili, da bo , potem, da je , 1 dan pred rokom v porodnišnici spet da je . Itak čista zmeda. Dobro, da je starejši sin rekel, da bo dojenček, da naj bo Petja, kar bi lahko bilo za oba spola, pa je bil na koncu .
RE: So vam pravilno napovedali spol vašega ma... 4.3.2010 23:59:10
Muca83
Dr. Meglič v Domžalah je na NS pravilno napovedala. Ampak je rekla, da ni 100%, da samo bolj izgleda kot deklica. Tisti koledar mi je pa totalno falil.