majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jutro sem že naredila dostavo v vrtec je mogel nest slikico ko je bil dojenček je bil ful vesel samo da je nekaj nesel. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana sem dobila v naši lekarni tester eucerinove kreme,vzela sem si pa korektor in predlagala mi je exfoliac gel da namažeš samo na mozolj in baje se posuši čez noč...I hope sou .Tako da bom kar zamenjala za eucerin če bom še dolgo taka. no fajn, bom pogledala kaj je tale exfoliac gel če je kaka glikolna notr, boš mogla čez dan obvezno met čez kremo z zaščitnim faktorjem Evo sestavine: aqua,alcohol,laureth-12,niacinamide,magnesium aluminum silicate,hydroxypropyl methyl-cellulose,citric acid. Uni testerček od eucerina pa tko lepo diši in ful mi je všeč krema,samo zdej nekaj časa ne bom kreme uporabljala ne? Moja osebna kozmetična svetovalka dudi, s kremo res počakaj, da se ti sčisti, tole pa resno samo na mozolje nanašaj, ker so kisline, pa vseeno bi bilo fajn imet čez kremo s faktorjem a tista od eucerina ga ima? IZVIRNO SPOROČILO: lake Koktejl sm sicer že boljši pila, tko da punce, drugič gremo v Penjasa. ej to sem isto pomislila zjutraj koala.cek, pa ti opisuješ naše stanje, kolegica s tem da od mojega srajce čakajo, da jih odnese v čistilnico, tako da že celo zimo nosi samo majice (ma pač to srečo, da ni srajca obvezna) drugače pa jutro! J. je zaspal, grem še jaz probat oddremat pol ure... itak se je spet zbujal, groza ko sem prišla domov sem ga že na hodniku slišala - sta čistila nos (bogi moj otrok...) drugače je bil pa večer super v super družbi!
|