petrazg
|
Dobro jutro... Za nami grozna noč... Je Luka dobil pravi napad zaradi alergije na pasje dlake in ga je moj peljal na Metelkovo, da so mu dali injekcijo, da je lahko spet normalno zadihal. Vmes je pa čisto siv, moder ratal okoli ust, tako se je revček matral z dihanjem... Ima bojda čisto zatečeno grlo in zgornja dihala, ker ga dlake tako znervirajo. Smo imeli včeraj na obisku starše od mojega, ki imata doma psa (psa v našem stanovanju ni bilo, ampak sta ga pustila v avtu... ker jat pać ne dovolim, da pride k nam v stanovanje)... Potem sta imela v rokah Lukca in to je bilo to... Ne vem, kako naj razložim, da Luka ni alergičen na psa, ampak na pasje in mačje dlake??????? Na drugi strani pa... Zadnjič, ko smo šli na praznovanje k moji teti, ki ima mačka, sem jo poklicala in prosila, če lahko malo bolj posesa in prezrači stanovanje in mačka prestavi v drug prostor. Ko smo prišli pa tja, si je pa preobleka srajco, da je lahko Lukca vzela v roke... in Lukcu ni nič bilo, pa so ga vsi imeli po rokah in plazil je po tleh... No zdej je Lukec ok, malo še pokašlja in smrka, po vsej verjetosti tudi reakcija... V glavnem... nič nismo spali in zgledam kot Zombi, Lukec sedaj spi... če se zbudi in bo dobre volje, prideva do Šivilje , drugače ne... Te pa pokličem Šivilja, če zaidem
|