Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

poskusit ni greh.
aja? to pa nisem vedla da je možno
upam da bo 2 slo hitreje ker so umetni svinski-vsaj meni
prinesel tisti dan, ko bomo šli iz P, pa me zanima, če sem sploh prav pripravila (ker kar nekaj prestavljam, pa bekslam kompletke, ker se ne morem odločit). No, imam:
Sploh ne vem zakaj sem hodila v MŠ, ker niso povedali čisto nič pametnega.
sem bila nonstop aktivna, bolj malo spala, vse delala, sedaj sem pa kot cunja, ki komaj čaka kavč
A ve katera kje v mb bi se dalo ta čaj kupit? V lekarnah ga je baje zelo težko dobit.
hitijo na svet!
In potem seveda še sledijo zgodbice o prijateljici od prijateljice, ki so jo ful zašuštrali in so jo ful dolgo matrali ... itd. Tako da sem mu rekla, naj mi lepo plača carski rez po naročilu, drugače pa pričakujem, da bo optimističen z mano. Grrrr ... In ko se jaz razburim, se razburi še dete in zdaj sem vsa pretepena od znotraj
Ce pa hocem na sprehod pa itak ne morem hodit nic kaj dosti in se noge mam skoz zatecene ... sploh nimam nekega straha pred porodom , prav mocno sem si zacela zelet popadke ze, pa tud ce se ne vem kak bolijo ... Ko pa mi kdo rece da naj se uzivam zdaj ko sem se 2v1 ker potem bo vse cisto drugace, bi pa lahko tistega kr zadavla ,
Mislim da bom lazje potem uzivala ko bom lahko ze cartala in normalno hodla in ne bo nobenih bolecin vec iin nic oteklin itd... Grem zdaj malo lezat in otroka pregovarjat naj pride ven