Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Uh kako naj jo prebudim?
. Tako kot po knjigah. Res. Na vsake 3 ure se zbudi, se približno 45 min rihtama (dojenje, previjanje, cartanje), potem pa spet spi dalje.
ti mas izgovor da ne mores
!
. So me v ponedeljek boleli kot 100
. Se grem v P pokazat in me sestra tam vpraša : Ja kaj gospa a vi ste noseči ali kaj delate pri nas ?? Haloooooooooooo !!!!!! Pa ljuba ženska sem v 34 tednu !!!!!!! Me pride direkt v trebuh pogledat , da se prepriča , da sem res noseča ???? Mislim ...... Dežurna G mi v izvid napiše ( pregledala me ni ) brez krvavitev in brez bolečin ???????
Pa kaj je ženska misla , da sem jaz šla tja gledat na uro in da doma poleg dveh otrok nimam kaj za delat - ljubi bog kako mi je dvignila pritisk . To naše zdravstvo . Ja pa še to : ženska ni stara niti 30 let , brez otrok in mi v polomljeni slovenščini razlaga , da to ni nič takega , razen če bi tolk krvavela , da bi krvavitev ogrožala moje življenje . Grozaaaaaaaaaaa!!!
, ko sva bila pri sem imela par zaporednih popadkov na 2 minuti, ampak žal, spet ni blo to "to". Malo sva šla pogledat v Dipota in baumax na koncu pa še v Leclerca.
? Jaz opažam še samo neko pretegovanje, ni več nekih brc.
. Vsako jutro se zbudim in pomislim, če je spet mogoče kak aprilček pokukal na svet