Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 15.3.2010 15:19:25
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
ampak zakaj hudiča pa pol men injekcija skor nikol ne prime ****!!!!!! VEDNO me boli pa če se na trepalnice postavim in hodim na pol leta k zobarju
menda injekcija ne prime zaradi strahu in prime, ko ko greš ven iz ordinacije , ko je že mimo. V drugem primeru pa ne prime če je zagnojeno.
Možno je tud, da ne počaka dovolj dolgo in te zato boli.
čakala je pol ure če ne še dlje, strah me je res blo ko hudiča ampak v čem je pol sploh point injekcije ker sem prepričana da jih 90% tistih ki zahteva injekcijo strah bolečin. Zagnojeno pa ni bilo, tak da ne vem očitno sem en čudn primerk, al pa moja zobarca kr nekam šopa te injekcije
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 15.3.2010 15:57:09
baguSka
Jst sm ga pa dons mela... tud po ene dveh letih pomoje, ker je moja 'stara' zobarca preselila svojo rito cist na drug konec slo... in sm sele zdej na vrsto po cakalni listi prisla! no, ampak so me ze zjutri obvestili, da je zobozdravnik zbolel in mi za en mesec prestavli... matr, pa tok sm se veselila!
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 15.3.2010 16:01:29
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa
v glavnem... povsod v medicini delamo brezbolečinsko, tle pa še vedno ne....
Žal ni res. Sem bila na svinjsko boleči kolonoskopiji pa na gastroskopiji pa na histeroskopiji pa punkcije pri zunajtelesni oploditvi niso vedno z narkozo pa pri samem porodu se ne moreš vedno odločit za epiduralno pa še bi lahko naštevala.
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 15.3.2010 16:59:24
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
jojjj, dejte ne govorte... jst mam glih jutr punkcijo - brez vsega!!
Vso srečo! Pa saj ni nujno, da bo bolelo, je čisto odvisno od ženske pa od tega kako dr. "trofi". Jaz sem bila 4x, 2x brez narkoze - 1x je bilo čisto znosno (neprijetno ampak vzdržno), enkrat je pa svinjsko bolelo. Tak da... Mogoče te sploh ne bo bolelo. Drugače se pa tudi preživi, sploh ker je taka konkretna motivacija.