Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

V glavnem vročina mi je zdaj tako čisto padla, tako da je nič nimama, samo sem še vedno cela povožena. Izvidi iz loboratorija so vredu - je rekla, zdravnica da ni nič kritičnega, da so brez posebnosti in da mi je očitno nekdo res prinesel virozo. In glede na to, da je bila ta sodelavka edina v katere bližini sem bila ko kreha, kaj pravite kdo mi je prinesel to?????
Vam povem da sem tako jezna na njo, da vam niti povedati ne znam - mislim da baba pri 50 - ih nima tolk pameti, da mora na bolniško in ne da okuži vse okoli, pa tud k**** no.
Tako da zdaj tablet itak nisem dobila. Rekla mi je naj žajblov čaj pijem, pa če vročina slučajno naraste nad 38 naj vzamem lekadol, drugače raje ne. Aja pa počivat moram - čeprav je rekla, da to ne pomeni strogega ležanja, da lahko se malo po hiši tudi sprehodim, samo da naj se pa takšnih viroznih ljudi izogibam. Moram pa iti v torek nazaj - je rekla, da glede na to da sem N me bo dala še enkrat v laboratorij da vidi, potem pa če bo vse ok, pa če se bom vredu počutila grem v sredo v službo. Uffff torej en teden dopusta.
) pregled, kraj, spol, +kg
?
+11