|
RE: Dolenjke, 3,. del 25.3.2010 12:44:30
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann vaney vzdrževalc pravš, kje? v pres., karos., lak. al mont.? jih poznam kr neki, pa moj lubi tut velik z njimi dela, še posebi z unimi iz kar., k v dpt kar. dela. js sm pa predn sm - ja okej, tut js sm skor ko vaši deci - v logistiko pršla na specialno jezikovat, neki let bla v prevajalski - hi hi zdj pa bom kmal odšla v prevIjalsko - in sm fuuuul različnih zadev prevajala in tolmačla, tko da poznam celooo tovarno skor no, velik ldi pa res za eno Štajerko na Dolenjskem jih poznam ogromnooooo joooooj, pa kaj meni to ta kufe dela pa navadn instant iz avtomata je bil sej mogoč pa je to od unga sestanka zjutri ostalo, k sm ene Čehe - ne zajeb***, res so bli s Češke! - mela pr seb, smo se na konc neki o slivovki menil, k oni temu destilatu čist podobno rečejo, pa so včeri naše slovenske zvarke degustiral v hotelu, pa so bli danes pametni v primerjavah s češkimi, k so tut po tem znani ah, kej bi za probat prnesl s sabo, sej mogoč pa so, pa js ne vem, kaj pa vm kaj je res blo v tistmu jooooooj, majch pa vse k znate, dejte tole po štajersko izgovort: nea moreš verjet kak to meni seka!!! znam znam toti štajerka maribor je meni krasen
|