Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Itak da jest z 10m metrom okol skačem in merim k blesava, ampak ok. tamal gre noter. Podpišem najamem pol pa ugotovim, da je radiator na višini 1m, kar sem gladko spregledala in se ne da odpret zgori :smajlkura: un taploščat, pa ne pride v poštev, ker pol na školki ne moreš sedet. 8) Ostne čist tamicin, sam 116 jurjev pa ne bom dajala za maketo pralnega stroja, če pa navadne dobiš že za 40 jurjev 8) o zlata Nizozemska z javnimi pralnicami.
Ja valda saj smo zmenjene za RR City, a ti sploh slediš? :)-:)-:)-:)-
Pol si bom pa sprojektirala eno tako kopalnico, da bo Gina mela cel jacuzzi in ne sam bano. Jest pa tak utility, da bom mela noter tri pralne stroje: enga za belo perilo, enga za farbasto in enga za črno.
Ja, saj res, moja kolegica ima v kuhinji vse, od pralnega, do sušilca, pomivalca ....:)- Celo stanovanje je skoraj v kuhinji, ker je tako velika. Kopalnica pa miniaturna za wc, umivalnik in mini tuš kabino:((
Gina ni placa v kuhinji - sem šla skozi vse variante in je ne najdem, razen če ga na gurtne obesim pod strop. To bi šlo, ker sem bl majhne sorte in se ne bom zadevala obenj.
Ja, miška, s ta malim sem bila, čeprav nisem hotela iti. Ampak ker je bila samo dežurna zdravnica, mi ni mogla kar svečk napisat, ampak ga je hotela videti. Brez veze, ker prvi dan se nobenemu otroku ne more nič videti. No, seveda se tudi našemu ni. Če ne bo boljše, ga peljem v pon. nazaj k njegovi. Lahko pa, da je samo viroza, pa bo minilo. No, upam, da bo. Zelo upam. Evo, oba sta zaspala - objeta. :)
Evo, se pravi, bo z malim vse OK, ga bo ati pozdravu;););););)
Ja,saj ta sistem z dežurnimi zdravniki je obupen, nam zadnjič ni hotela dat napotnice za bolnico, za Gajo,ki je morala na kontrolo zaradi zlomljene roke, pa sta dobila na urgenci račun. No, sicer zdaj bomo nesli napotnico, pa bo urejeno, a vseeno, to je brezveze kakor je sedaj urejeno:(
Ja, prav res, miška. Da ne govorim o tem, da sem komaj dobila svečke. Zmanjkalo mi je voltarena, paracetamol sem pa na morje poslala. In mi ni hotela dati obeh, samo enega. No, potem sem le nafehtala, ampak komaj, komaj. In kaj če otroku nič ne prime, pa nagnjen je k zelo visokim tem.? Matr pa naš zdravstveni sistem. Ali pa da napotnice nisi mogla dobit. Joj, joj, plačujemo pa ko pri norcih vse. Ko pa rabimo, pa ni.:zmeden:
Pikec, potem imaš pa res majhno vse v stanovanju. Kaj pa dnevna soba? A je ta velika? Zdaj sem se spomnila, da sem jaz imela eno tako najemniško stanovanje. Ful dobro, sicer vse razen dnevne sobe majhno, ampak tista je bila pa res veliiiika. Ful je bilo dobro. V Mostah.