ManUr
|
Halo! Evo mene, sem klicala za NS prosla za zgodnji termin glede na to, da je nas velik ze za 11t 3dni in dobila termin 4.6. pri Strahovi. Sicer sem it okolice MB, ampak ker sem dobila zgodnjo uro, bova preostali del dneva iz Domzal nadaljevala v Trzin v Peg Perego trgovino in naprej v Trst, da si izpolnima te želje po ogledu otroske opreme in nakupovanju. Hkrati pa če bo lepo vreme, bova imela se lep izlet. Jaz obozujem savne in vsaj 2x mesecno sva se z dragim odpravla za cel dan v savne, kjer sma res odklopla vse se relaksirala,... in včeraj na pregledu mi je G rekla, da ne smem v termalne bazene, savne in solarij. Ojoj, kak sem bla razocarana glede savn. Ampak ona ze ve. Najvecja muka pa mi bo poleti, obozujem sonce, voznjo s colnom,... Zdaj pa bom mesec in par dni na morju in bom te uzitke mogla dat na stran. Ampak kaj hocem, vse za to da bo moj zdrav in da bo nosecnost potekala brez vecjih zapletov. Sele zdaj zacenjam pocasi dojemat, da v meni nekaj raste, se razvija in caka, da bo prisel/prisla na ta svet. In to bitjece bo le najino. Zdi se mi kot da bi bilo vceraj ko sem nardila 1.test nosečnosti, zdaj pa pocasi ze vstopam v 3.mesec. Juhu. Kak sem vesela. prav tako sem vesela za vse vas srecke m naj nam bo ta nosecnost cim lepša. Lep sončen in vroč pozdrav iz štajerskega konca
|