Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
) naopisala da glejte kok ste ve velike... Jst to glih ne bi preveč, mam izkušnjo da sva midva oba bolj mejhna, jst 162cm moj pa 172cm, no pa se je Nelči rodila z 54cm in 4060g
. Jst kr zaupam G ki mi je rekel da bo precej velik otrok tole, za Kristi je pa reku da ne bo glih mejha, da glih velika pa tud ne bo. Pa se ni zmotu, s tem da je bil UZ obakrat 2 meseca star. Se pravi da mi je pred porodom samo glede na tipanje trebuha to ocenil. Jah, tale moj G očitno obvlada
MARK, ker mi nobeno drugo ni všeč in ni jih preveč v naši okolici. Edino hčeri ni preveč všeč.
pa HANA ali NELI, iz istega razloga kot pri fantku. Čeprav moj mož in hči navijata bolj za Neli, jaz pa še nisem odločena 100%.
: Loti, Taja
: Bor (pa ne gre k priimku in ne bo), Lan, Matic, Anej
komi čakam, da pridem domov z izpita da grem spaaaaaat
, da se še jaz malo javim po dolgem času....
. Nisem utegnila niti še vsega prebrat, kar ste načvekale v 10 dneh. Čveke čvekaste
.