Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

probala ta kristal in sem po dveh urah tako smrdela... in to pozimi
tko da pri meni se res ni obnesel...
in je vse OK. Zaradi ponavljajočih glivičnih vnetij in ker Canesten ni nič pomagal, mi je predpisala Diflucan - eno tableto 150g. Je rekla naj ne berem navodil, ker piše, da se ne daje nosečnicam. Zdaj me pa malo skrbi. Tudi v lekarni me je čudno pogledala, ko sem rekla da sem noseča. Ali je še kateri G predpisal to zdravilo? Moja G pravi, da ga ne dajejo nosečnicam do 12t, potem pa da naj ne bi bilo več tveganja za plod. To tableto bi morala vzet oba z mojim
danes, pa ne vem zdaj kaj naredim, glede na podatke, ki sem jih dobila na netu se malo bojim
Če ima katera izkušnje s tem ali ji jer G to zdravilo predpisal v nosečnosti, naj mi prosim javi!!!!
... pa če pride slučajno kej prej vn...