Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Imam prepih skozi trebuh, ledvice, hrbet in nasplošno cel srednji del telesa, slabo mi je za ponoret, driskam Izgubljam smisel za ravnotežje, čist sem ratla švoh in na splošno bi se najraj u kanto vrgla
Nikol še nisem mela česa podobnega. Matr, pa tolk opravkov da se ven ne vidim. A bo jutri že mimo? Al sem zdaj zapečatena za kak teden- se kateri kej svita?
Moje počutje je bilo enako. Dobila sem virus od sina. Šla sva na infekcijsko (na infuzijo) in tudi moje počutje se je izboljšalo, čeprav nisem dobila infuzije.
Jaz ti svetujem, da piješ Coca Colo light in ješ prepečenec. Dokler se stanje ne izboljša. Preverjeno.
Pri meni podobno...dva dni nenormalnio vetrovi...nocoj ponoči pa takšno zvijanje v trebuhu da...in seveda driska. Trebuh me še sedaj boli, driskam pa ne več. Saj verjetno nimam kaj. Me pa skrbi ker imam 3 mes. starega otročka ki ga polno dojim da ne bi še njega tako zvijalo kot mene.
Prijateljica je imela podobne težave, pa njen tast tudi. Pri njem so potrdili neko čudno virozo, prijateljica pa je obiskala zdavnika par dni nazaj in potem javila, da ima virusno pljučnico. Obišči zdravnika.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?