Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz si ne morem lih tolk na mesec privoščit sam zase dat, pa tud če bi, bi mi bilo škoda. Za cunje tolk dnarja dat, se mi zdi čist mim. Brez zamere, sam to se mi zdi vseen mal preveč, probaj se malo brzdat, upam da ti rata
.
. Potem sem začela otroku na veliko kupovat, sebi pa sploh nič. Sedaj sem končno prišla k sebi, kupim zase in za otroka kar rabiva, čeprav za otroka še vedno več kot zame oz mal preveč. Zase pa sem ugotovila, da imam tak stil, ki ga lahko nosim par let, s tem, da vsako leto dokupim samo kak kos. In ker imam precej cunj, jih nosim lahko tudi več let in zgledajo kot kupljene tisto sezono
.
....mene je skoraj sram povedat. Skoraj nikoli si nič ne kupim, sem pa tja kake hlače...pa čevlje ko mi stare skoraj propadejo
...si moram pa nujno spodnje perilo kupit, res nujno. Če pa razdelim po mesecih, pa bom rekla max 10 €.
!
.
.
.
.
Na nekaterih cunjah ima se vedno etikete. Tako, da ziher nisi najhujsi primer.