Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, do tega da mi bodo psa zastrupile) in to samo zato, ker sem šla mimo njihovega atrija. itak sem bla za vse dreke pred njihovim atrijem kriva jaz, čeprav moj pes ne kaka pred atriji, pa še vedno pobiram. pač za vse si kriv, samo zato ker greš mimo, o kulturi pa itak ne duha ne sluha.
pršiba oni "prijatelj" brez povodca,brez nagobčnika in skoči na našga psa.Ne vem kje sem imela pamet da sem se vmešala v ta pasji ravs in svojga psa postavila za sabo.Lastnik tega drugega psa ni bil sposoben svojga kontrolirat. Samo stal je kot lipov bog.Na srečo se je izšlo brez posledic.Se umikamo v gozd,čisto na drug konec kamor se oni ne zadržujejo,pa ne pomaga nič.Kamor smo mi ,so tudi oni.Kaj naj naredimo?
?
aja, prej si kupiš bokser in peper sprej ter jih maš vedno sabo, da poskrbiš za svojo varnost. ok, lahko ga sprejneš, če ti je lažje to, kot mahnit. tudi takrat, ko stoji kot lipov bog. da se zdrami in to..
.Ma pol bi ga mogla še za dobrega plačat,ker bi me sigurno tožil.To o spreju pa ni slaba ideja. Bo treba v nabavo sam moram bit čisto tiho ker mi lahko kdo doma glavo odšravfa