|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
23.1.2011 21:45:20   
sabri
OJ punce, da nas malo dvignem, mi smo kar ok, sicer sta mali obe nekaj skos bolančkani, ampak upam, da bo počasi bolje. tako da malo dlje traja urejanje hiše, ker se vedno kaj zalomi, kar se zmenimo.
aprilčica:odločili smo se samo zato, da bomo na svojem, končno  zaživeli kot samostojna familija, sicer v pufu do penzije, ampak srečni, upam.
zalbi: ej, kje si ti?! Že delaš a, se pozna, te dostikrat mislim poklicat, pa tudi jaz nisem imela nič časa zdaj v tem sranju, smo pa kupili v Taboru, veš kje je najbrž. Se slišimo kaj.
tejkag: čuvaj se pa crkljaj se, joj sem že pozabila, kak je to, pa sploh še ni tolk časa nazaj, ja potem bo pa bolj pestro in luštno.
No zdaj pa pred tv pa stisnet se. LP

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
24.1.2011 12:17:10   
juniorka
Evo se mene na hitro!
tejkag- super za fanta!!!!!!!
Pri nas se vedno pestro.. Je slo tako dalec, da me je ex na silo v bajto zvlekel in pobral telefone, da nisem mogla policije klicat. No, sem uspela do sosede letet in tako so ga aretirali, je bil 2 dni v priporu, drug mesec dobi kazen, zdaj pa me ne sme kontaktirat. Mislim, kreten!!!!!!! Zdaj si mora uredit nadzorovane stike z otroci, sluzbo je zgubil.. Mi je hudo za otroke, ampak jaz sem pa cisto druga, ko mi ne more tezit, pravo olajsanje vam povem. Tako da smo zdaj ok!
Tole na hitro.. doma nisem razlagala zgodbe, nima smisla, dobro da imam tukaj dost ljudi, ki jim je mar, sploh sefica je super, pride okoli in jaz grem do nje.. sicer sem na bolniski zaenkrat.
No, se pisemo, pozdravcek vsem!

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
24.1.2011 21:18:21   
sabri
Juniorka: ti pa maš sranje no, upam, da se ti zadeve čimprej umirijo in zaživiš tako, kot si želiš in zaslužiš. Imaste pa pri vas bolj pošlihtane zadeve, če so ga dali v pripor za dva dni, pri nas ne gre to tko hitr na žalost, bi dobil kazen pa prepoved približevanja, ne tak hitro zapora, kar je pri vas dosti bolj učinkovito. Drugače pa vidim v službi preveč takega nasilja in ti moram rečt, kapo dol, da si se tako odločila in tudi otrokom omogočila, da ne gledajo kakega sranja vsak dan doma. Se še beremo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
28.1.2011 8:39:35   
zalbi
Helou!

Evo, spet v službi po več kot enem tednu bolniške, najprej Sara, potem Žane, vmes še enkrat Sara, vglavnem ni da ni bolezni!

sabri - waw, ja ja vem kje je Tabor, super...  komi čakam da se enkrat dobimo pri vas... kdaj se selite?
juniorka - kapo dol, vsakič znova te občudujem, res!
aprilčica - smučate?
tejkag - super za dečka... mi imamo tudi parček, pa je Žane pravi sonček, tak fantek, k se stiska, pa navihan do konca!

Ja midva z možekom se odpravljava na sever, v ponedeljek odletiva v Stockholm za tri dni. V soboto odpeljeva otroke k babici in dedku in jih bova tam pustila do petka. To bo prvič, da jih bova dala kam v vartsvo, sav oba kr malo nervozna in živčna, ampak enkrat je treba začet... se mi zdi Žane še tko mejhen, ampak pomojem bodo užival, Sara se pa fulll veseli!
V službi po starem... eh... raje ne bi o tej temi:).

_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
28.1.2011 18:28:01   
aprilčica07
Evo še mene

Mi se pakiramo. Nisem vedla, ali bomo šli ali ne, ker je še vd mož zbolel. Ampak je že kr ok, tako, da ja, gremo v nedeljo smučatuser posted image user posted image user posted image user posted image

zalbi: nič imet slabe vesti. Saj bo vse ok, bodi brez skrbi. Je hudo, ampak kot si rekla, je treba začet. Mi2 sva jih pustila sicer le za eno noč, ampak to narediva pa večkrat. Pri nas je problem Julijino nespanje, če bi bejba lepo spala, bi si tudi večkrat kam upala it. Tako so pa taki pohodi bolj redki.user posted image

Grem spacat golaž do konca, da ga bomo nesli s sabo, da bo tam gori manj dela.

Lepo se mejte.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
5.2.2011 17:55:39   
katja p v
Pozdravljene!

Mi smo se vrnili s smučanja na Pohorju. Bilo je super. Smo bili prejšnji teden in je na srečo bilo dovolj mrzlo, da so lahko zasneževali. Matija je od lanskega leta vidno napredoval v smučanju, Ano smo letos tudi dali poskusno na smuči in ji je kar šlo, tako da sedaj lepo sama pride po krogcih do konca, kjer ji pomagaš se odpet. Smo imeli spet inštruktorico za smučanje in sta bila oba navdušena. Še jaz sem si vzela nekaj ur za izboljšanje tehnike - je pomagalo, žal pa ne bom nikoli na nivoju Matija, ki se je do dvosedežnice spuščal kot "kamikaze" - na strminah zavijal, drugo pa bolj ravno kot ne, ker mene je na strmini strah padca.

Mož je seveda zbolel dan pred odhodom na smučarijo, tako da je bil non-stop v apartmaju in sem bila poleg smučanja zadolžena še za sankanje. Imela sem pa 3 dni tako bolečo rit in meča, da mi sedenje in vstajanje iz sank ni najbolj prijalo user posted image .

Prihod v službo je bil kar boleč - na tone dela, da sem cel teden potrebovala da se spravim kolikor toliko na zeleno vejo.

No včeraj sem pa začela še jaz kašljati, tako da bom sedaj ko sem prišla k mojim na Primorsko zgleda kar obležala user posted image , samo jaz se ne dam user posted image !

Juniorka: pogum, kot pravi pregovor "vse slabo se vrne" je tvoj ex sedaj to doživel. Upam, da ga bo izučilo in se nikoli več ne ponovi. Veliko sreče.

Tejkag: čestitke za parček, je zabavno in ni. Pri paru imaš različne interese in različne težave. So pa definitivno zabavni, ko so skupaj in drug drugega komandirajo.

Pozdravček, bom čez vikend kaj več pokukala gor, če se katera javi.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
9.2.2011 9:55:50   
*piškotek*
Pozdravljene punce!

Evo, moj PDP se neizmerno hitro bliža - 22.3.2011, zaenkrat je vse ok, edino tale nosečnost je čisto drugačna kot prva. Vse me boli - medenica in kolki, tko da se komaj premikam, najtežje je vstat če sedim ali ležim. Drugače pa Nejc komaj čaka na dojenčka.

Drugače pa je naš aprilski lumpi, pravi lump, navihan, nagajiv, vse ga moram 50 x prosit, da kaj naredi oz. da me uboga, trma ga občasno še kar daje... Skratka je kar naporen otrok... Govori pa ves čas navit ko ura in imamo v uporabi samo še besedico ZAKAJ ????? In to 100001 podvprašanje... Ah ja user posted image



_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
11.2.2011 20:46:29   
aprilčica07
Ojla

po dolgem cajtu še pozdravček od mene. Tudi mi smo šli smučat. Na dan odhoda je tamala zbolela. Sem se skoraj zjokala od hudega. V pondeljek smo jo peljali k P, diagnoza viroza. So se none ponudile, da jo počuvajo in naj mi vseeno gremo. In smo res šli v torek, do sobote. Sami, z Jakobom. Tam je blo super, lepo, lepo vreme, Jakob je začel smučat. Skratka samo Julija je manjkala. Doma ji sicer ni nič falilo, je imela pa vročino celih 5 dni. Trenutno sta oba ok (že trkam)user posted image

piškotek: a si že na porodniški? na dopustu?

katjapv: moj vd mož je zbolel pa na sredo oziroma na četrtek pred odhodom na dopust.. grrrrrrrrrr, HB se je pol vse izšlo.user posted image

Jakob je šel v sredo po mesecu in pol spet v vrtec, čisto brez težavic. Je pa čisto nor na eno deklico tam. Nevem ali je to že kašna ljubezen ali kaj podobnegauser posted image Ta vikend imamo na obisku račko frančko iz vrtca, moramo opisat kako preživljamo vikende, in se pofotkat in naflikat v zvezek.user posted image

Zdaj grem kadit. Ko mularija zaspi, je pač moj cajt.user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
21.2.2011 13:13:38   
tejkag
Grrrrrrrrrrrrrrruser posted image sem že vse spisala pa mi je nekaj zaštelkalo...
No, sem fasala neko virozo in sem na bolniški, kontrola drug teden. Sem v 29 tedno bušček raste, kile pa tudi kar precej, verjetno bom tudi taka masa kot pri Lani z +20 kg , pa bo že šlo enkrat dol..
Bejbo imam tudi doma, ker ima počitniceuser posted image , v bistvu je bila doma že v petek, ker je dobila afte (mislim, da se reče takouser posted image ) in ni mogla nič kaj pametnega jest, razen juhice na slamico in pa kakšen jogurt. Sem v lekarni kupila nek sprej in zgleda, da ji je kar fajn pomagal, ker ima zdaj smo še eno- trkam...

Lep pozdrav, pa ogasite se kaj.


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
23.2.2011 9:45:54   
katja p v
Pozdravljene!

Sem po mesecu dni spet uspela pokukat gor pa se niste skoraj nič razpisale. Z Matijem hodiva še vsak vikend na Pohorje smučat, tako da me je v znanju prehitel tako da je joj. Sedaj oba smučava 2 leti. Se vidi, da so otroci brez strahu in sploh ne razmišljajo pretirano o spustu po hribu navzdol. Se moram pa pohvaliti, da mi je uspelo prvič privoziti iz Bellevue-ja v dolino do gondole.user posted image Me je bilo sploh na strmini pri dvosedežnici tako strah, sta me oba (inštruktorica in Matija) nenehno čakala in počivala. Celotna vožnja dol in gor je trajala 45 minut (sem pač počasen in previden smučar user posted image ). Važno mi je, da se ne poškodujem kot sem se lani. Mi pa gre z vajo vedno bolje.

Ane zaenkrat ne vozim več, ker ji ni bilo do toliko smučanja in jo puščam kar pri tašči, da lahko z Matijem tudi kaj podaljšava če je Matija na volji.

Tudi naša Ana je žlobudralo, vendar je svoje zakaje pustila malo na strani - jih je zgleda preveč poslušala že pri Matiju in jo je malo minilo user posted image . Trma je prisotna v nenormalnih količinah. Včasih da sploh kaj dosežem moram šteti do 10 in včasih ubogajo šele ko pridem do 9. Se vidi, da načrtno čakajo do zadnjega.

Se še kaj slišimo, moram spet s polno paro delat naprej.

Katja pv

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
1.3.2011 13:59:55   
*piškotek*
Punce, ampak tukaj pa se res nobena več ne oglasi user posted image user posted image user posted image   Res škod...

No, mi smo drugače uredu, Nejc ima obdobje neke čudne hude trme, vsako jutro in večer obvezno "dretje", večkrat pa tudi čez dan... V vrtcu ga pa prehvalit ne morejo, kako je priden in vodljiv otrok.... Jaz pa doma take težave user posted image Upam da ne bo še slabše sedaj ko pride user posted image .... Sicer se ga zelo veseli in pravi da ga bo božal, crkljal in da ga nikomur ne bo dal, ampak resnično upam da ga ne napade še ljubosumje, ker potem se mi pa kar zrola od vsega......
Sem pa v 37 tednu, se pravi še 3 tedne - no, lahko je kaj več ali pa kaj manj - vsekakor pa se hitro približuje!
Sem pa zelooo utrujena, ker še vedno hodim v službo, ker imamo pač veliko dela z bilancami in bom pač hodila, dokler ne rodim.... Je kar naporno, si nisem mislila da bo tako zelo.... Ampak, saj bo, baje user posted image

Lepo se imejte, pa pišite kaj user posted image


_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
7.3.2011 11:42:59   
katja p v
Pozdravljene!

Ste se kaj nagledale maškarskih sprevodov? Pri nas na Ptuju in okolici je pestro. Od četrtka imamo šotor praktično 50 m stran in je nočno vpitje, smetenje, kričanje na sporedu vsak dan. Komaj čakam, da bo sreda, ker bom vedla da bo spet 1 leto mir. Smo šli pogledat povorko v soboto v Markovci, je bil tako lep sončen dan, da je bilo prav prijetno na soncu, v nedeljo nas pa na Ptuju niso videli, ker tam se pa tudi vleče, pa še vreme je bilo oblačno in hladno. Sva šla z Matijem še zadnjič smučat, tako da za letos s smučarijo zaključimo.

Danes imajo vrtci povorko po Ptuju. V Matijevem in Aninem vrtcu so se oblekli v vrnarje - so vsi Ptujski vrtci bili nekaj v zvezi z vrtnarjenjem (eni so bili tulipani, marjetice, itd.). Jih je bilo prav lepo pogledati, žal pa zunaj tako mrzlo brije, da sem jo zelo hitro pobrisala nazaj v službo. Letos se je prijavilo okrog 50 vrtcev, nekaj jih je bilo tudi iz Ljubljane.

Zadnje dneve jem samo krofe in sem šla kar 2 kg gor user posted image . Se moram ponovno spravit na dieto, drugače bo poleti kriza.

Piškotek: drži se. Ko bo dojenček tu pa poskusi malo tako, da daš prednost starejšemu in malo več pustiš dojenčka jokat, da se ne ustvarja nepotrebno ljubosumje in predvsem čim več crkljanja in ljubčkanja v troje. To je pri meni izredno pomagalo in sploh ni bilo izpadov ljubosumja.

Zadnje dneve imam take borbe z Anino trmo, da imam vse živce skodrane, ker ko se namuli ne sodeluje več, pa če se na glavo postaviš. Se vidi da je oven! Matija ni bil nikoli tako trmast.

Sem bila prejšnji teden na pogovorni uri za oba in mi je Matijeva vzgojiteljica povedala, da v vrtcu kar Matija zadolžijo, da prebere navodila iz Ringaraje ali pa da prebere kakšno pravljico celemu razredu. Mi je čeljust pristala kar na tleh.user posted image Tega Matija doma sploh ni povedal. Vedeli smo da zna brat in pisat, vendar se mu doma sploh ni dalo brat več kot toliko.

Za Ano pa mi je vzgojiteljica povedala, da v vrtcu sploh nič ne trmari (zakaj to delajo samo doma user posted image ) in da je prava solatarca (ena izmed redkih, ki zahtevajo solato pri kosilu).

Lep pozdrav iz sončnega a mrzlega Ptuja. Pa pišite kaj.

< Sporočilo je popravil katja p v -- 7.3.2011 11:45:43 >

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
8.3.2011 6:34:57   
aprilčica07
Jutro

pri nas je fanj pestro. Spet smo ble z Julijo v B. Tokrat kao bronhitis in dihalna stiska. Je kr hropet in težko dihat začela. Sm šibali k dr, pa so nas takoj v B poslali. Tam pa zadržali, ker smo že bli tam. Danes imamo kontrolo, čakamo pa na alergološke izvide. Astmo so za zdaj izključili.
Imamo pa Ventolin in Flextotide za doma. user posted image

V službi pesto, ne bom niti o tem pisala, ker bom samo slabe volje.

piskotek: alora, lahko že čakamo na novičko, na novega dojenčka.. a veste kaj boste imeli?

katja pv: pri nas pa burja piha, bi skoraj raje imela vaš mraz, kot to burjo, letos je res tu mač te zime.. sem je sita.. user posted image user posted image

Jakob se za zdaj drži, in upam, da ne kaj stakne. Danes je pač pust in grejo z vrtcem plesat v središče NG. komaj čaka mali. user posted image

Drgači je pa Julija ena taka simpatična pupika. Je začela govorit, pa nobenga se ne boji, je ena velika dobrovoljka. Je sicer zahtevna, ampak strašno prisrčna.

Grem, ker sta mala dva v akciji na kavču. user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
17.3.2011 9:28:55   
tejkag
U kam smo padle, sem nas komaj našla user posted image .
Jaz sem še vedno na bolniški- do petka, potem začnem koristit dopustuser posted image . Mi je zdravnica kar podaljšala, ko sem ji povedala kaj in kje delam. Sicer še nimam časa lenarit, ker še urejamo stanovanje. Kopalnica, dnevna in Lanina soba so opremljene, sedaj čakamo še na kuhinjo, midva bova v spalnico dala zdajšnjo posteljo,, tako, da nam bo počasi ratalo. Potem pa bova še sproti kupovala, kar nama še manjka. Lana se je že kopala v novi kopalnici, je mogla sprobat novo banouser posted image .
Včeraj sem imela pregled in moja g. mi bo naslednji mesec naredila celo še en uz, ne morem verjeti, ko pa je moj prejšnji g. bil tako škrt glede tega. Vse je o.k., samo kile kar rastejo in sem že na +13, no prvič sem jih imela +20...pa bo že šlo dol...enkrat-mogočeuser posted image .

lp.


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
18.3.2011 21:35:24   
*piškotek*
Pozdravljene punce

Sem si vzela minutko za vas, da vam sporočim da imamo novega družinskega člana. 6.3. ob 8.26 se je rodil Anže, 2940 in 49 cm. Malo nas je presenetil, ker sem mislila da bom prej kak dan čez rok rodila kot pa prej... Nejc ga je spejel super, ves čas bi ga samo lubčkal in božal. Je pa pokazal tudi tisto "temno" stran - ratal je nemogoče trmast in jokav, pustil se je rihtat samo eni osebi - očiju, vsi ostali smo mogli samo bejžat. No, ampak je tudi to že v veliki večini mimo in je vsak dan boljše.

Lepo se imejte...


_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
19.3.2011 14:28:24   
aprilčica07
Ojla

piskotek: vidla fotke na FB, mali je prav cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkag: a odštevaš dneve do poroda?

Mi smo za silo ok. Tamala je bla SPET bolna. Za znoret. Od januarja do zdaj je non stop neki. Je imela ta teden spet dihalno stisko, ampak smo zvozili brez bolnice. Imamo sicer še kontrolo v torek, upam, da bo vse ok. Sem itak sama zaj..... ker bi ji takoj mogla povečat število vpihov Flixotida, pa sem kr čakala kaj bo. No, saj je mimo, ta hudo (upam)user posted image

Jakob se pa kar drži.

Danes sem bla pr frizerki in sem na frišno pobarvana. Pašeeeeeeeeeeeeee

Grem pit kavico, frocovje počiva, jst imam pa mir.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
21.3.2011 13:59:42   
katja p v
Pozdravljene!

Piškotek: user posted image user posted image  čestitke za malega Anžeta. Je pa res pestro preden se privadiš na dva, ki te polno zahtevata.

Mi smo bolni. Je bila pri Matiji vzgojiteljica prejšnji teden strašno pametna in je otroke poslala ven na sonce brez jaken (je bilo kao toplo pri 16 stopinjah user posted image ), potem je pa pol razreda manjkalo čez dva dni in so se spraševale kako to!? Je imel kar 3 dni vročino in glavobole tako da je bilo pestro, se je pa odločil da bo na počitnicah pri babici in je sedaj babica zbolela, jaz sem tudi v nedeljo z vročino in glavobolom obležala, pa sem danes vseeno prišla delat, Ana je tudi začela nekaj smrkat in kašljat, tako da bomo še videli kaj se bo iz tega izcimilo.

V službi imam dela preko glave, da se komaj kopam ven na čisto. Sedaj si pa z možem ogledujeva projekte za novo stanovanje. Novi blok naj bi se pričel graditi blizu nas in srčno upam, da se nam bo izšlo.

Zaenkrat je to vse. Moram hitro končat z delom in iti domov počivat.

Katja pv

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
23.3.2011 13:14:51   
JAPE
piškotek: čestitam za Anžeta! user posted image

Po dolgem času se spet malo oglašam in vas vse lepo pozdravljam.
Kmalu bo tukaj spril in naši sončki dobo praznovali!
Kaj jim boste kupili za darilo?
Mi gledamo hiško za na vrt. Tiste, ki jo že imate: a je aktualna? Kje ste kupile, kakšno priporočate, koliko je bila cena?

(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
29.3.2011 23:49:55   
sabri
Oj oj, piškotek: čestitke za novega člana, bravouser posted image user posted image veliko crkljanja in zdravja. Ko boste za okol šibat, pa gremo na kavico, da ga vidimouser posted image , pa velikega bratca ponosnega, koliko je že zraseluser posted image .
aprilčica: da te takoj napadem, ker vidim, da ste na istih zdravilih kot mi, naša ima močno alergijo na mleko, jajca in arašide zaenkrat in sicer se pokaže z dihalno stisko in ima zato nikakršen imunski sistem in takoj zboli za bronhitisom. Prejšnji teden sva bili tudi v bolnici spet in so pogruntali, da je kr astma tudi. Poleg ventolina in fliksotida ima še nek prašek vsak dan. Kolk vpihov fliksotida pa imate na dan,  po koliko časa sploh? Ker jaz moram šteti dihanje v spanju in ji dat v primeru poslabšanja poleg fliksotida še ventolin. Ej, sem se morala prav naučit vsega tega in njo opazovat ornk, ko mali dohtar. No samo da se nam otroci pocajtajo i bodo čimbolj zdravi. Aja, a jo imaš v vrtcu, ker naši so ful odsvetovali vrtec do 2 leta.
zdaj grem pa spat, se še kaj javim.
Jape: dobrodošla izgubljenauser posted image , naša bo dobila trampolin, hišico ima in je še vedno aktualna.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
29.3.2011 23:50:45   
sabri
Aja skor pozabila, Kati, fant fant fantastično...user posted image Se hecam, naša je pa zaporniško najraje vodo pa kruh.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
30.3.2011 7:31:12   
aprilčica07
Jutro

sabri: trenutno imamo dvakrat na dan, po dva vpiha, ventolin in flixotide. Moram pa nest še izvide, kjer  piše, da zaenkrat ni opazit alergij. Pol bo verjetno vse skupaj ukinjeno, in bomo spet začeli dajat, ko bo prehlajena ali pa začela kašljat.  Na izvidU od bolnice piše, da ji moramo dajat v primeru poslabšanja še Medrol. Bomo vidli kaj bo rekla P.

jape: nič posebnega mu ne bomo kupili. 

tejkag: še malo še malo.. pa bo......

Grem, ker sem na šihtu.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
13.4.2011 15:30:18   
tejkag
Ojla kje ste vse?!
No, danes je še točno 1 mesec do mojega dneva D :-)  upam, da me ne prehiti kaj dosti prej, ker bi se rada še prej vselila v novi domek.Upam, da nam uspe v naslednjih 14h dneh.
Saj za prvo silo bi že bilo, ampak še nimava kuhinje čisto gotove in je treba za vsako šalčko vode v kopalnico laufat; spalnico bova itak kar staro imela, za Lanino sobico vzameva tudi dno in jogi, ki ga ima sedaj..
Za novega družinskega člana imam že vse oprano in zlikano, zdaj oblačilca samo še "vselim" in pa kupim še zadnje malenkosti, ki jih še potrbujem...


javite se kaj


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
19.4.2011 13:00:43   
katja p v
Pozdravljene!

Tema kar nekam zamira. Se vse bolj malo oglašamo. Mogoče pa vse opravljamo pomladno čiščenje pa ni časa za RR klepet.

No mi smo dali skozi pri Matiji plavalni tečaj v okviru vrtca, pa sistematski za prvošolčka in cepljenje.

Ana tako aktivno želi plavati, da se mi nenehno kuja, ko ji dajem Fredov obroč gor, ker ona bi plavala brez - seveda pod vodo. Pričakujem, da bo letos splavala, ker ji je taka sila gledat Matija, ki plava brez obročka ona pa ga še ima.

Rojstni dan smo tudi dali skozi. Kupili smo Barbike. Dobila je 3!! in še več bi jih imela, če ne bi rekli dovolj imaš. Hotela je imeti vse, da se druge punčke ne bi mogle igrati z "njenimi" Barbikami. user posted image  Logika na kvadrat.

Zaenkrat smo zdravi, le Ana spet malo smrka in kašlja - nam vreme grozno nagaja z nizkimi temperaturami zjutraj in visokimi popoldan.

Si pa kupujem nove tekaške copate, sem stare kar precej zgulila s sprehodi in tekom. Tokrat si kupim Asics Noosa Tri6.

Pozdravček.

Katja

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
7.6.2011 22:49:12   
taška30
Ojej, na tretji strani je tale naša tema...no, sicer pa tudi jaz nisem nič boljša v pisanju, tako da bom kar tiho...user posted image

Mi smo fajn, otroci rastejo, Julija je postala ena pridna in luštna 4-letnica, se mi zdi da trmica počasi popušča. Maja smo bili na dopustu v Turčiji, se kopali v bazenu in lahko rečem, da skoraj že samostojno plava, pod vodo pa sploh. Pa na bombico skače v vodo, to pa ves čas. Zna se podpisati (je ful ponosna), poročila se bo s sošolko iz vrtca, najraje gleda Malo kraljično, rada pleše, fajn bejba je skratka.

Čestitkam Piškotki za fantka, A Tejka je že rodila - sem kaj spregledala?

Lp od mene

(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
22.6.2011 20:44:25   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?